boon-sportoldal

2010.10.23. 17:14

Hiába varázsolt Márió

<p>Egy pontot szerzett a Vasas tartalék ellen az Ózdi FC a labdarúgó NB III-ban. A volt válogatott Máriási Zsolt szerzett vezetést az ózdiaknak szabadrúgásból, amit a csereként beállt Csoór egyenlített ki. A Mátra-csoport 10. fordulójában a fekete-fehérek győzelmi lehetőséget szalasztottak el.</p>


Ózdi FC – Vasas tartalék  1-1 (0-0)
Ózd, 150 néző. V.: Szigetvári.

Ózdi FC: Jakab – Csatlós, Esztergályos, Bakos, Buku, Tankó (Badalik), Gacsal, Máriási, Sztraka, Kovács Sz. (Oltyán), Al-Mohamed. Edző: Máriási Zsolt.
Vasas tartalék: Tulipán – Stranigg, Matolcsi (Kubu), Salem, Hajdu, Balogh, Görgényi, Dékány, Katona, Simeon (Csoór), Szűcs (Beliczky). Edző: Szijjártó István.

G.: Máriási, ill. Csoór. Jók: senki, ill. senki.

Máriási Zsolt: - Nem lenne ez rossz eredmény, még hazai pályán sem. Csak sajnos látjuk a táblázatot, tudjuk, hogy milyen nehéz helyzetben vagyunk. A három pont jelentett volna előrelépést.
Szijjártó István: - Tompák, fásultak voltunk ezen a mérkőzésen. Az Ózd sokat tett a sikerért, de szerencsére megmentettük az egyik pontot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!