boon-sportoldal

2010.10.25. 23:04

Gálázott az Ózd a Miskolc ellen

<p>Csak 25 percig volt izgalmas a két borsodi együttes összecsapása a futsal NB I-ben.</p>

A Borsod Volán Szabadidőközpont ugyanis csak eddig tudta tartani a lépést az Ózd VSE-vel. Szoros volt az első félidő, felváltva vezettek a csapatok, húsz perc játék után a házigazdák 3-2-es előnnyel vonulhattak pihenőre. A miskolciak a folytatásban rövid időn belül megtörtek. Csak 7-4-ig tudtak meccsben maradni a rendkívül szellemesen futsalozó ózdiakkal szemben. Igaz, a házigazdáknak ezen az estén minden összejött. Látványos támadásokat vezettek, sakk-mattig kijátszott helyzetek után szerezték a gólokat. Monyók, Olytán és Füleki nagyon élt a pályán, de a többi hazai játékos is kivette a részét a sikerből. A második félidő második felében a Miskolc csak szenvedett, asszisztált az újonc Ózd VSE fölényes sikeréhez. 16-5 lett a vége, a Borsod Volán Szabadidőközpont az eddigi legnagyobb arányú vereségét szenvedte az élvonalban. A két csapat öt mérkőzés után egyforma mérleggel áll a táblázaton. Az ózdiak és miskolci gárda is 6-6 ponttal a középmezőnyben foglal helyet. Ezen az estén viszont Féder József együttese egyértelműen a Volán fölé nőtt.


Futsal NB I., 5. forduló

Ózdi Városi SE – Borsod Volán Szabadidőközpont     16-5 (3-2)

Ózd, 300 néző. V.: Berta (Varga L., Nagy R.)

Ózd VSE: Venczel – Gál, Juhász, Monyók, Sápi. Csere: Konyha Sz. (k), Szögedi, Füleki, Oltyán, Horváth I. Edző: Féder József.
Borsod Volán Szabadidőközpont: Ulviczki – Nagy P., Kovács P., Siróczki, Pataki. Csere: Valkányi (k), Görbe, Szurdok, Vigh F., Tóth T., Lénárt, Balogh D. Edző: Vígh Ferenc. Gólszerzők: Monyók (5), Füleki (3), Oltyán (3), Juhász (2), Sápi, Szögedi, Lénárt (öngól), ill. Siróczki (2), Vigh F., Nagy P., Görbe.

Féder József: - Az eredmény csalóka, nyilván nincs ekkora különbség a két csapat között. Annak viszont örülök, hogy szellemes és látványos játékkal sikerült kiszolgálnunk a közönségünket. A győzelmünkhöz azt hiszem, nem férhetett kétség.
Vígh Ferenc: - Nehéz egy ilyen mérkőzés után mit mondani. Lehet, ha az NB II-es fiatalokkal utazunk Ózdra, jobban helytálltunk volna. 

- Marosréti Ervin -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!