boon-sportoldal

2010.09.27. 07:13

Szerdán megy Rybnikbe a Speedway Miskolc

<p>Nem rendezték meg vasárnap a Speedway Miskolc salakmotorcsapat lengyel I. ligás meccsét.</p>

A salakmotoros lengyel I. liga rájátszásának utolsó körében, az 5-8. helyért zajló csatározás 6. fordulójában szeptember utolsó vasárnapjára volt kiírva az RKM ROW Rybnik – Speedway Miskolc mérkőzés. Mint arról már korábban beszámoltunk: a pályaválasztó csapat pénteken felvetette, hogy három nappal később, vagyis szeptember 29-én kellene megmérkőznie egymással a két együttesnek, mert a hivatalos játéknapra jelentős mennyiségű esőt jeleztek a meteorológusok a lengyel városba. A két csapat közös halasztási kérelmére szombaton bólintott rá a sorozat kiírója, a Lengyel Motorsport Szövetség, és erről hivatalosan is értesítették mindkét klubot, illetve az új időpontot is jóváhagyták.

– Szerdán 17 órától lesz Rybnikben az utolsó meccsünk – mondta Jacsó Tibor, a Speedway Miskolc elnöke. – Jobban örültünk volna, ha vasárnap letudjuk a liga mérkőzést, mert hétfőtől sok munka vár ránk az október 2-i, miskolci BEK-döntő szervezésével összefüggésben, de hát ez van. Még mindig jobb, mintha vasárnap elutaztunk volna és az eső miatt nem tudunk versenyezni és mehettünk volna szerdán is, mert így csak egyszer kell útra kelnünk Rybnikbe. Remélem nem szólok rá, és szerdán kegyes lesz hozzánk az időjárás, és lehet majd motorozni a lengyel városban...

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!