boon-sportoldal

2010.09.17. 15:27

Szentes Lázár a DVTK-nál

<p>Az 54 éves, edzőként az NB I-ben 207 meccset maga mögött tudó Szentes Lázár lesz a Diósgyőri VTK NB II-es labdarúgócsapatának szakmai igazgatója.</p>


Szentes Diósgyőrben, régi szerepkörben

eszak | 2010.09.17 19:41
Valami kezdete és valami vége lehet a pénteki nap a DVTK-nál.


15.07: A feljutás a cél - már idén

A pénteken kora délután Diósgyőrben megtartott sajtótájékoztatón hivatalosan is bejelentették azt, hogy Szentes Lázár lesz a DVTK NB II-es labdarúgócsapatának szakmai igazgatója, másrészt a város, illetve a Borsodsport Invest Kft. képviselői szignálták hivatalosan is azt a szerződést, melynek értelmében utóbbi lett a DFC Kft. többségi tulajdonosa. Egyébként ennek a gazdasági társaságnak rövidesen Nagy Béla helyett Dudás Hunor lesz az ügyvezetője. A résztvevők - így Szentes Lázár részéről is - elhangzott, hogy a csapat célja már idén sem lehet más, mint a feljutás kiharcolása. Új játékosok - egyelőre - nem csatlakoznak a másodosztályú együttes keretéhez.   


14.04: Ezekben a percekben kezdődött a Diósgyőri Stadion klubtermében az a sajtótájékoztató, amelyen bemutatkozik a diósgyőri labdarúgócsapatot működtető gazdasági társaság új többségi tulajdonosa, és ezen az eseményen jelen van Szentes Lázár is - aki nem ismeretlen a borsodi futballbarátok előtt, hiszen korábban irányította a Tiszaújvárosi FCmásodosztályú együttesét. A tájékoztató résztvevője Sántha Gergely, a Borsodsport Invest Kft. ügyvezetője, továbbá Dudás Hunor, akit Nagy Béla ügyvezető utódaként tartanak számon.


12.54: Az ezzel kapcsolatos információt csak a péntek kora délutáni sajtótájékoztatón kívánják bejelenteni, de miután csütörtökön Szentes Lázár pincétől a padlásig bejárta a diósgyőri a klubházat, illetve a környező területet, azóta nyílt titok, hogy Diósgyőrben folytatja futballszakmai munkáját.


<hr />]]>

Ezek is érdekelhetik