boon-sportoldal

2010.09.28. 10:30

Pont nélkül csapataink

<p>Ózd, Miskolc - A férfi futsal NB I 3. fordulójában mindkét megyei csapatunk vereséget szenvedett.</p>

Ózd VSE – Újpest FC 0-4 (0-0)
Ózd, 350 néző. V.: Berta, Horváth.
Ózd VSE: Venczel – Gál, Tóth K., Oltyán, Lázár. Csere: Monyók, Füleki, Odrobéna, Sápi. Edző: Féder József. Újpest FC: Pátrovics – Tvaruska, Totika, Poncok, Jávor. Csere: Fülep, Smiri, Takó, Botos, Kurucz. Játékos-edző: Jávor István. G.: Tvaruska (3), Gál (öngól). 
Féder József: - Mérhetetlenül csalódott vagyok! Ennyi helyzetet nem lehet büntetlenül elhibázni, itt az élő példa. Nagyon akartunk, de ezen az estén semmi nem jött össze. Véraláfutásosra lőttük az újpesti kapust, de mindent hárított.

Üllő FC Cső-Montage – Borsod Volán Szabadidőközpont 8-1 (4-1)
Üllő, városi sportcsarnok, 250 néző. V.: Kömpf, Dobó.
Borsod Volán: Jakab – Kovács P., Pataki, Nagy P., Tóth T. Csere: Gável, Görbe, Szurdok, Dorogi, Lénárt, Bogyó, Titkó. Játékosedző: Vígh Ferenc.
Gólszerző: Kovács P.
Vígh Ferenc: – A hazaiak fiataljai négy öt éve futsaloznak, így jelenleg többet tudnak hozzátenni a játékhoz, mint a mi hasonló korú játékosaink. A gólkülönbség nem tükrözi híven a játék képét, mert az első félidőben voltak ziccereink és kapufáink is. A másodikban azonban kicsit szétesett a csapat játéka, bár mindenki próbált egyénileg dolgozni, már nem volt sok helyzetünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!