boon-sportoldal

2010.09.18. 20:29

Döntetlen Kövesden

<p>Hazai pályán szerepelt szombaton a Mezőkövesdi KC férfi kézilabda csapata: a Budapest Bank férfi kézilabda Liga 4. fordulójában a Kecskemétet fogadták.</p>

Jól kezdtek a hazaiak a 8. percig 6-2-re léptek meg, majd a 13. percben a Kecskemétnél Szabó P. kapott piros lapot. Fekete vezérletével továbbra is az MKC diktálta az iramot (20. perc: 15-7), és jól tartotta előnyét a házigazda így megnyugtató előnnyel vonulhattak pihenőre.
Egy nagy becsvággyal érkező vendégcsapatot láthatott a közönség a második félidőben, melynek elején még „fogta” a különbséget az MKC (21-17, 25-21). Ezután viszont támadásban visszaesett a Kövesd, míg a Kecskemétnél Kiss a kapuban felpörgött elöl pedig Dobó és Petro volt elemében ennek következtében az 54. percben 27-28 állt az eredményjelzőn. Izgalmasan alakult a végjáték, sok technikai hibát vétettek a csapatok, ám Rácz egyenlített, amivel egy pontot szerzett csapata: Mezőkövesdi KC – Kecskemét 31-31 (17-13).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!