boon-sportoldal

2010.08.31. 13:17

Tovább bővülhet a keret

<p>A múlt héten pénteken – mint arról beszámoltunk – két olyan játékost igazolt le Halgas Tibor és Budovinszky Krisztián személyében a Diósgyőri VTK NB II-es<br /> labdarúgócsapata, akik már hetek óta a csapattal készülnek.</p>

De nem csak az említett két játékos, hanem mások is hasonló helyzetben vannak, hiszen Faggyas Milán, Müller Zsolt, Mohamadou Abdouraman és George Menougong is több hete együtt készül a csapattal, mégsincs szerződésük, ezzel összefüggésben a pályára lépéshez szükséges játékengedélyük sincs. Annak ellenére, hogy a csapat szakvezetője, Benczés Miklós ez utóbbi négy játékos szerződtetésére is javaslatot tett.

Hogy miért?

Hogy miért csak Halgast és Budovinszkyt szerződtette a klub a múlt héten, arról Nagy Béla, a csapatot működtető gazdasági társaság, a Diósgyőr FC Kft. ügyvezetője a következőket mondta:

– A Békéscsaba elleni hazai vereség után nyilvánvalóvá vált, hogy bővíteni kell a keret létszámát, és a múlt héten az említett két játékossal gyorsan dülőre jutottunk, ami nem jelenti azt, hogy csak őket szeretnénk sorainkban tudni. Azonban arra is tekintettel kellett lennünk, hogy a lehetőségeink néhány napja jelentősen behatároltak voltak. Nagyon remélem, hogy ez a helyzet rövid időn belül megváltozhat, úgy vélem, hogy kedden a már régóta nálunk edző további négy labdarúgó sorsa is el fog dőlni.

Bár sokan azt várták, hogy a DVTK e heti első edzésén a remélt új tulajdonos szervezésében esetleg új játékosok jelennek meg a tréningen, a hétfő délutáni foglalkozásra kilátogató drukkerek új arcot nem fedezhettek fel a szombati, Vecsés elleni, idegenbeli mérkőzésre készülő labdarúgók között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!