boon-sportoldal

2010.08.29. 22:59

RTE: Lovászék sikere Ózdon

<p>Vasárnap az esti órákban hirdették ki a nem hivatalos eredményt a Rallytúra Bajnokság idei hatodik futamán.</p>

A Suzuki Kaiser Ózd Rally még szombat délután egy látványos salak show-val kezdődött, ahol a benevezett 110 versenyautót egy helyszínen láthatta a kilátogató közönség. Vasárnap két pályán összesen hat gyorsaságit írt ki a rendező a mezőny elé, de egy sajnálatos, ugyanakkor szerencsés kimenetelű baleset miatt csak ötöt teljesítettek a párosok.

A harmadik szakasz etap lett, mert az egyik autó elütött egy szabálytalan helyen tartozkodó fotóst. A fiatalember nem akkreditált médiamunkatársként vett részt a futamon, és az RTE éves engedélyével sem rendelkezett. Egy MNASZ-es fotós mellény volt rajta, de úgy tudjuk, hogy ez sem volt érvényes. Bordatöréssel úszta meg az esetet, és információink szerint elismerte, hogy ő hibázott.

VI. Grepton Rallytúra Bajnokság

A Grepton Rallytúra Bajnokság idei hatodik futamát a Lovász Pál, Berényi Ákos kettős nyerte meg. A Suzuki Kaiser Ózd Rallyn másodikként a Mezriczky Zoltán és Kulcsár Dániel, míg harmadikként Száger Csaba és Antal Miklós ért a célba. Mindhárom páros Mitsubishi EVO-val versenyzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!