boon-sportoldal

2010.07.05. 07:08

Sebestyén Péter 23. lett Barcelónában

<p>Az első világbajnoki futam örök emlék egy motorversenyző számára, Sebestyén Peti számára megadatott ez a pillanat vasárnap.</p>

A magyar versenyző izgatottan várta, hogy életében először a rajrácsra állhasson a világbajnokságon. A Right Guard Racing Team számára is az első nyolcadliteres vébés nagydíj volt a mai. Németh Ottó csapatfőnök is a helyszínre érkezett, hogy élőben figyelhesse a 125-ösök versenyét.

Pétert a rajtrácson egy gyönyörű topmodell segítette Nagy Réka személyében. Talmácsi Gábor is beszélt a fiatal tehetséggel, nyugalomra intette és jó versenyzést kívánt neki. Talma a hétvége során az ideális beállítások megtalálásában is segített, hiszen Petinek több technikai hibája is adódott. A versenyen Péter a mezőny végén motorozott, és végül huszonharmadik helyen futott be a célba. A Right Guard Racing Teamnél sikernek könyvelték el a teljesített nagydíjat.

- Befejeztem a versenyt ennek örülök és belekóstolhattam a világbajnokság légkörébe, ami nagyban elősegíti a fejlődésemet. Most már látom, hogy az edzéseken miben kell még fejlődnöm, és az lebeg a szemem előtt, hogy minél előbb versenyképes legyek a mezőnnyel. Hatalmas élmény volt számomra ez a hétvége. - mondta Sebestyén Péter.

 


 

Katalán Nagydíj, Barcelona, 125 ccm

1. Marc MARQUEZ

2. Bradley SMITH           

3. Pol ESPARGARO           

4. Sandro CORTESE           

5. Efren VAZQUEZ

23. SEBESTYÉN PÉTER


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!