boon-sportoldal

2010.05.04. 18:41

Szurkolói üzenetek a Speedway Miskolcnak

<p>Miskolc - Arra kértük Olvasóinkat és a salakmotorsport szerelmeseit, hogy üzenjenek, és bátorítsák a nehéz helyzetben lévő Speedway Miskolc csapatát. Íme az eddigi üzenetek!</p>

Róbert (Miskolc): "42 éves vagyok a salakmotor pálya mellet nöttem fel. Ezen a pályán már rengeteg világsztár megfordult, most amikor olyan lehetöség elött áll,egy város hogy amikor egy kis csapat bekerül egy olyan bajnokságba amiröl más csapatok csak álmodnak,és azt szeretnék hogy a csapatuk itt versenyezzen mindent megtennének. Ez a kis közösség saját erőböl jutott el idáig, normális támogatás nélkül. Én ugy gondolom hogy aki már bizonyitott az megérdemli a támogatást. Mert ök megmutatták hogy pénz nélkül is lehet  a világ eggyik legjóbb bajnokságában bajnokságot nyerni,és feljutni egy osztállyal fentebb. Ahol már tényleg azok a sztár versenyzök szerepelnek akiket a televizióban szoktunk csodálattal figyelni, ök most miskolcon versenyezhetnének. Az életben emberek irkálnak ki maguknak 100millió FT az állam pénzéböl milliárdokat tüntetnek el. Egy olyan sportra amit szinte már az országban egyedüliként csak Miskolcon láthat ilyen nivos szintem az ember arra pedig nincs pénz. A Diósgyörnek 4 játékos 100 ezer euro + áfa költségbe került,ennyi pénzböl már müködne is a Speedwail Miskolc. Remélem és bizom benne hogy lesznek olyan emberek akik elgondolkodnak azon, hogy egy pár hónap alatt megszünhet egy szakág és egy másodosztályu csapata lesz a városnak. Legalább egy csapatra legyünk már büszkék!!!"

süni, Miskolc: "Tibi, miért nem probáltok meg egy olyat, hogy ha megadtok egy telefonszámot amire sms -t küldhetnénk pi.300 ft,ért azzal valamennyi pénzt lehetne szerezni."

Boti, Miskolc: "A diósgyőri foci pont most süllyed a mélybe,mégis van pénz a támogatásukra,van pénz lelátóra. Mi évek óta mostoha körülmények között szurkolunk, izgulunk ezért, és ennek a sportágnak. Borzasztó látni azt, hogy tényleg senkit nem érdekel (már aki tehetne v.mit az ügyben) a teljesítmény! Ez a sportág Miskolcra hozott, és MOST HOZNA IGAZÁN világversenyeket, világ színvonalú versenyzőket, ezáltal ismertséget és persze pénzt ennek a városnak. Nagyon szomorú vagyok, sajnos azok az emberek semmit nem érnek a város vezetésének a szemében, akik hosszú évek óta az ovál szélén találják meg a szórakozást. Most igazán szégyellem,hogy miskolci vagyok! Szurkolok a csapatnak, tényleg jó srácok vagytok! Kössz azt a rengeteg szép élményt!!"

jano77, Miskolc
: "Mi, a szurkolók örökre kitartunk a Speedway Miskolc mellett, legyen bármi is! Hajrá Speedway Miskolc.
Remélem nagyon sok versenyt látunk ez évben is a népkertben. Én személy szerint nem tudom felfogni, hogy Miskolc egyetlen bajnokcsapatát miért nem lehet szponzorálni? Ott van a Diósgyőr, semmit nem érnek! Mégis ennyi szponzor! De mire, kérdem én? A várostól is csak ennyit lehetett hallani egész évben, Csak a Diósgyőr! Én csak annyit mondok! MINDÖRÖKKÉ SPEEDWAY MISKOLC!!!!!!""

koko, Miskolc: "Üzenem Tibornak eddigi munkáját mi sportbarátok nagyon tiszteljük, mert mi miskolciak a salakmotorért élünk, halunk. A Dvtk-át nem kellett volna ennyire tömni pénzzel, így több maradt volna a salakmotor sportra, mert ezek a fiúk nagyon megérdemlik. Tibi ne add fel! Kérjük a városvezetés segitségét. Tisztelettel a miskolci sportbarátok nevében."

András, Szikszó: "Nem kéne,hogy vége legyen."

Sike Csaba, Algyő: "Nincs pénzed, ne vásárolj."

Peti, Szikszó: "nagyon sajnalnam!!!"

kobra, Miskolc: "Azt sose értettem, hogy mi a francért tesznek olyan sportba egy valag pénzt amibe nem képesek semmilyen eredményt felmutatni.Gondolok itt a Focira a Diósgyőr kb a nulla alatt van .tolják bele a valag pézt felújítják a stadiont , eredmény meg semmi.Belát6ná már a Miskolc város önkormányzata, hogy van itt olyan dolog is amire büszke lehet Miskolc. A Speedway Miskolc miskolc nem kis versenyeket nyert már meg és azért nem kis szó hogy a feljutottak a lengyel 1 Ligába , szinte minimális összegből. Miért nem áll egy cég vagy valaki oda melléjük?? Tiszta szégyen ami ebben az országban folyik. Megy a népbutítás 1000-rel, mert ugye az emberekkel mindent meg lehet etetni.Ha lenne legalább egy válalkozó Miskolcon (ami ugy nem egy van) és látna ebben a dologban fantáziát , nagyon sok embernek okozna boldogságot. Én azon is csodálkozom, hogy hogyan bírta eddíg Jacsó Tibi! ...(Jah ha lenne legalább 1 millió forintom vagy fele annyi ,ami sajnos nincs, szó nélkül oda adnám a speedway miskolcnak)"

Beca, Miskolc: "Ne adjátok fel, mi szurkolók veletek vagyunk, igaz pénzt nem tudunk adni de melletetek állunk és szoritunk nektek!!!!!!!!!!!!!!!"

Kolesz, Miskolc: "Sajnálom, hogy ez a nívós sport amely nagy múlttal rendelkezik Miskolcon ilyen szerény körülmények között kell, hogy tengődjön. Az a lényeg, hogy a silány Dvtk-ba tolják a pénzt ezerrel a semmiért. Inkább vennének példát a vaspapucsosokról és szégyeljék magukat ezek nem sportemberek. Szorítok értetek ,hogy legyen még sok örömünk a Miskolci Salakmotorba."

Sullivan, Tiszaújváros: "Mi nagyon készülünk a versenyre. A 4 éves kisfiam, Nagyapa és én. 3 generáció!!!!! A fiú már hetek óta várja az első futamot és azt tervezi, hogy kit fog még meghívni az óvodából. Én is próbálok új szurkolókat kicsábítani. Nem szeretnénk ha vége lenne. A miskolci sportszeretők gyakorlatilag már csak a salakosokban bízhatnak."

(JLI)


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!