boon-sportoldal

2010.04.09. 15:31

Miki szombaton a quadra szavaz

<p>Miskolc - A Pest megyei Bugyiban szombaton megkezdődik a quados idény. A 6-7. fordulósra tervezett bajnokság nyitómeccsén a miskolci Kazár Miklós is rajthoz áll.</p>

A Full Gas Racing Team versenyzője régi motoros, hiszen a Nyílt Amatőr Quad Bajnokságot 2005-ben és 2006-ban megnyerte, míg a Short Track Quad bajnoki trófeát 2008-ban hódította el.

„A quad nálam régi szerelem, így nem volt kérdéses, hogy szeretnék az idén is motorozni.” - kezdte Kazár Miki. „Azt viszont ebben a pillanatban nem tudom megmondani, hogy milyen lesz az idei pontvadászat. Picikét sötét ló a mezőny, nem tiszta, hogy kik lesznek az idén a riválisaim. Egy biztos: eddig is komoly ellenfelekkel kellett megküzdenem és úgy gondolom, hogy ez 2010-ben sem lesz másként.”

Cél a dobogó

Miki elmondta azt is, hogy igazándiból csak az elmúlt három hétben tudott az időjárási körülmények, és a pályaviszonyok miatt érdemben motorozni és a időjárás szerinte a hétvégén is döntő lehet.

„Esős, csapadékos időt jósolnak, ami megnehezítheti a mezőny, így az én dolgomat is.” - latolgatott a KTM-es versenyző. „Annak ellenére, hogy sáros, esős pályára is van gumim azt szeretném, ha nem esne az eső. Persze akár hogyan is alakul, szombaton mindenképpen jól lenne dobogóra – annak is minél magasabb fokára – állni, hiszen az meghatározza az egész évet.”

TERVEZETT VERSENYNAPTÁR (HUNGARIAN SHORT TRACK QUAD)

04.10: Bugyi

05.08.: Kecel

05.21.: Ózd

06.26.: Nagykanizsa

07.10: ?

09.05.: ?

10.16.: Pannonhalma

(JLI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!