boon-sportoldal

2010.04.06. 11:57

Kedden délelőtt is Tornyi

<p>Kedden délelőtt még Tornyi Barnabás vezette a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapatának edzését.</p>

Egyelőre nincs változás a szakvezetői poszton a DVTK élvonalbeli focicsapatánál, a Vasas elleni, szombati vereség után kedden délelőtt is Tornyi Barnabás vezette az edzést. Az egykori diósgyőri sikeredző irányításával a csapat az idei hat meccsén a lehetséges 18 pontból csupán egyet szerzett meg, így jelenleg 9 pontos a lemaradása a még bennmaradást jelentő, 14. helytől.

Sokan tudni vélték, hogy Tornyi Barnabás számára a Vasas elleni vereség egyben a búcsút is jelenti, de mivel ő a fővárosi bajnoki után világossá tette, hogy nem kíván lemondani a sikertelenség ellenére sem, így arról, hogy vele, vagy mással fejezi be a bajnokságot a csapat, a klubvezető, Nagy Béla dönthet.

Hogy milyen döntés születik azt nem egyelőre nem tudni, de az biztos, hogy a hétfői két edzést, és a kedd délelőtti gyakorlást is Tornyi Barnabás vezényelte a sereghajtó csapat játékosainak.

Arról, hogy ez így lesz-e a jövőben is, és hogy élvezi-e a klubvezetés bizalmát Tornyi Barnabás, Nagy Bélát a DFC Kft. ügyvezetőjét szerettük volna megkérdezni, de vele egyelőre nem sikerült beszélnünk.

A DVTK-nak ma 15 órától újabb edzése lesz. Ennek megkezdődte után – amennyiben addig nem sikerül elérnünk Nagy Bélát – tájékoztatni fogjuk olvasóinkat, hogy Tornyi Barnabás folytattja-e a munkát.


<hr />

<p> </p>]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!