boon-sportoldal

2010.04.24. 21:30

Egy nagy mezőkövesdi lépés

<p>A Budapest Bank Ligában a 9-12. helyért zajló rájátszás második fordulójában hazai környezetben lépett pályára szombaton a Mezőkövesdi KC csapata akik a Debrecent fogadták.</p>

Lendületes játékot hozott az első negyedóra, ebben az időszakban potyogtak a gólok. A hazaiak többször is két találattal vezettek, de közben ziccereket hibáztak, így nem tudtak elhúzni. Bécsi és Papp volt elemében, ketten tízszer vették be a Debrecen hálóját és a szünet előtt ötgólos előnyt szerzett a jól küzdő MKC a bennmaradás szempontjából fontos mérkőzésen.

A második félidőben többször leindítottak a kövesdiek, akik párt perc alatt nyolcgólos előnyt csikartak ki. Meggyőző teljesítményt nyújtott Rosta István legénysége, amely élvezte a közönség hathatós támogatását. Ötletesen játszott az MKC, és esélyt sem adott a végére teljesen leeresztő vendégeknek, így nagy lépést tett az NB I-es tagságának meghosszabbítása felé vezető úton: Mezőkövesdi KC – Debrecen 38-29 (19-14).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!