boon-sportoldal

2010.04.20. 16:57

Csanyik-völgy: törölve...

<p>Miskolc - Nem engedélyezi a Bükki Nemzeti Park a csanyiki gyorsasági szakaszt, így azt törölni kénytelenek a rendezők. Jacsó Tibort kérdeztük.</p>

"Kedden kézhez kaptuk a verseny természetvédelmi vonatkozású engedélyeit – tudtuk meg Jacsó Tibortól, a  Maxx Shot 17. Miskolc Rally rendezőjétől. "Eszerint, pontosabban a Bükki Nemzeti Park szakvéleménye alapján a versenyt természetvédelmi vonatkozásában engedélyező szakhatóság a Csanyik-völgybe tervezett gyorsasági szakaszunkat nem engedélyezi... Nagyon sajnálom, hogy rajtunk kívülálló okok miatt nem kerül megrendezésre a Csanyik-völgyi gyors, ugyanis kulturált körülmények között, tömegközlekedéssel is jól megközelíthető helyen, három kamerás közvetítéssel, kivetítőkkel, helyi műsorközléssel és úgy gondolom, hogy nem utolsósorban egy nagyon jó kis pályával készültünk. A verseny egyéb programjai, és helyszínei változatlanok."

(JLI)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!