boon-sportoldal

2009.11.06. 14:12

Minőségi futballt ígérnek a bőcsiek

<p>A h&#233;t v&#233;g&#233;n mindh&#225;rom NB II-es<br /> borsodi labdar&#250;g&#243;csapat itthon k&#252;zd a<br /> pontok&#233;rt: megyei rangad&#243; is lesz.</p>

A Keleti csoportban, a 14. forduló keretében Bőcsött megyei rangadót vívnak, a mezőkövesdiek pedig a „zajos ügyeiről” elhíresült BKV Előre gárdáját fogadják.
– Hétről hétre egyre jobb teljesítményt nyújtunk – örvendett Tóth László, a Hernád-partiak mestere. – A barcikaiak ellen minőségi futballt és több gólt várok annak érdekében, hogy megvalósítsuk célunkat, bekerüljünk az első öt közé. A barcikaiakat jól ismerjük, becsülettel állják a „sarat”, fiatal csapatukat azonban biztosan legyőzzük. Természetesen vigyázni fogunk, nehogy kiénekeljék a sajtot a szánkból...

A fogadóirodák szerint...

Kálmán Vilmos, a barcikaiak trénere szerint a labdarúgásban soha, semmi nem biztos...
– Egymást érik a váratlan eredmények, a papírforma gyakran nem érvényesül – közölte az edző, majd hozzátette: – Arra hívtam fel játékosaim figyelmét, hogy ne hallgassanak a fogadóirodákra. A megyei rangadón bármi előfordulhat. Szívósan küzdünk majd és meglepetésre készülünk.
Nehezíti a sárga-kékek dolgát, hogy Boczki, Deák, Harnócz és Olasz sérüléssel bajlódik, Varsányi pedig lázas volt, így valószínűleg egyikük sem szerepelhet.
Utolsó őszi hazai mérkőzésükön három pontot akarnak gyűjteni a kövesdiek, akik az elmúlt héten kikaptak Makón.
– Azon az összecsapáson akkor sem szereztünk volna gólt, ha reggelig játszunk – mondta Huszák Géza vezetőedző. – A mondás szerint kétszer nem lehet ugyanabba a folyóba belépni, ezért remélem, hogy most fordul a kocka és minden bemegy majd nekünk. Jelenleg 20 pontunk van és ha 3-at hozzá tudunk írni, akkor őszi teljesítményükkel – az utolsó forduló eredményétől függetlenül – a legszebb álmainkat is felülmúljuk. Néhány játékosomra betegség miatt nem számíthatok, gondolok Dávidra, Hegedűsre, Kaszára és Pelicicre.

A pályán
Bőcs KSC – Kazincbarcikai SC (vasárnap, 13.30)
A Bőcs várható összeállítása: Szabó Á. – Ur, Szakszon, Molnár, Vass L. – Menougong, Lipták, Hadházi, Szilágyi – Urbin, Stevica.
Az edző tippje: 3-0.
A Kazincbarcika tervezett csapata: Kozma – Hanász, Fehér, Nyisalovits, Ujlaki – Buku, Urbán-Szabó, Pintér, Kovács Á., Bányász – Németh.
Az edző tippje: 1-1.
Mezőkövesd-Zsóry – BKV Előre (vasárnap, 13.30)
A Mezőkövesd elképzelt gárdája: Tajti – Toplenszki, Vámosi, Elek, Kaszás – Kovács P., Hegedűs, Vitelki, Cukic – Bogdány, Varga Z.
Az edző tippje: 2-0.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!