boon-sportoldal

2009.01.07. 08:26

Törlesztett a DVTK, részben

<p>A Szeviép átutalta a havi támogatást, a Futball Duó Kft. azonban még nem fizetett, ezért - is - csak részben tudott törleszteni a játékosok felé a DVTK.</p>

A diósgyőri labdarúgócsapat idei első, hétfői edzésnapján, délután az öltözőben tájékoztatta a játékosokat (és ezzel együtt a szakmai stábot is) Dlusztus Imre, a DVTK ügyvezetője a legfrissebb pénzügyi helyzetről.

Elmondta, a klub várja a neki járó több millió forintot a Futball Duó Kft.-től (amely a Magyar Hivatásos Labdarúgó Liga többségi tulajdonában van), s azt is, hogy ehhez a pénzhez remélhetőleg hamarosan hozzájut a Diósgyőr.

Ezen felül az ügyvezető lapunknak hozzátette: a tulajdonos, a Szeviép Zrt. aktuális havi támogatása (5 millió forint + ÁFA) pontosan megérkezett, így aztán kedden újra törleszteni tudott egy részt a klub a játékosok felé fennálló tartozásból. „A tulajdonos állta a szavát korábban is, és ez így lesz a jövőben is” – hangoztatta Dlusztus Imre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!