boon-sportoldal

2008.12.04. 11:20

Köteles László iránt 9 országból érdeklődnek

<p>A Diósgyőri VTK hálóőre iránt ázsiai országokból is érdeklődnek. <A href="http://foto.boon.hu/tag/k%c3%b6teles/@@overview.html"><IMG height="13" src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A>&#160;<A href="http://video.boon.hu/video/12082/koteles-laszlo"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

A téli átigazolási szezonban az egyik, ha nem a legkeresettebb itthon játszó futballista a diósgyőri  Köteles László. A válogatott keretében is megfordult kapust Dlusztus Imre ügyvezető elmondása szerint nem kevesebb, mint 9 országból keresik, ám hogy a DVTK többi értékes labdarúgója iránt van-e érdeklődés, illetve szándékozik-e erősíteni a borsodi klub, az csak az együttes utolsó mérkőzése után derül ki.

- December 6-án, az utolsó Ligakupa-meccs után lesz egy megbeszélés, amely során a játékoskeretet érintő kérdésekről is szó esik majd - mondta az nb1.hu-nak Dlusztus. - Annyit elárulhatok, hogy Köteles László iránt horvát, román, kínai, dél-koreai, iráni, orosz, lengyel, holland valamint belga klubok is érdeklődnek.

Forrás:nb1.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!