boon-sportoldal

2008.11.27. 15:32

Salamon József szerint Vágó Attila lesz az adós

<p>A DVTK aranycsapatának egykori játékosa nem tudta magában tartani a véleményét Vágó Attilával kapcsolatban.</p>

Salamon József, a DVTK aranycsapatának egykori játékosa, aki a legtöbb NB I-es bajnoki mérkőzést játszotta a diósgyőri együttesben (375-t) telefonált szerkesztőségünkbe, arra kérve minket, hogy véleményét valamilyen formában adjuk közre.

– Meglepődve olvastam arról, hogy Vágó Attila a pénzére várva a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága elé citálta a DVTK-t – mondta Salamon József. – Nem ismerem a pontos adatokat, hogy mennyit és mikor kellett volna fizetni a korábban itt tevékenykedett trénernek, de a jogi szempontokon túl kikívánkozik belőlem néhány mondat. Vágó Attilával kapcsolatban bebizonyosodott, hogy hibás döntés volt őt ide szerződtetni, nem DVTK szintű edző. Azért, hogy itt dolgozhatott sok-sok köszönettel tartozna a klub vezetőinek, akik hosszú időn keresztül tanúsítottak vele szemben kiemelt türelmet. Ha megkapja az utolsó részét is az általa követelt pénznek, abban a pillanatban ő marad adósa a Diósgyőrnek. Az eredményekkel.

Előzmény:

Vágó Attilának várnia kell a pénzére
Vágó Attila
a DVTK ex-edzője és Dlusztus Imre a diósgyőri klub ügyvezetője a fegyelmi bizottság előtt állt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!