boon-sportoldal

2008.11.19. 17:25

Ikszeltek Somodiék Horvátországban

<p>A magyar U20-as válogatott szerdán Horvátország vendégeként Vrbovecben játszott Alpok-Adria kupamérkőzést.</p>

Az 1-1-re végződött találkozón a magyar csapat gólját Balázs Zsolt szerezte, a DVTK hálóőre Somodi Bence pedig végég védte a mérkőzést.

Wilco van Buuren szövetségi edző mindvégig letámadásra bíztatta játékosait, akik jól is hajtották végre feladatukat.
- Már az első félidőben is eredményesen valósítottuk meg elképzelésünket, nem hagytunk területet a nagyszerű horvát csapatnak - nyilatkozta a mérkőzés után a szakember. - Külön öröm, hogy mi szereztük az első gólt, de ezért sokat is tettünk. A kapott gólt követően, a szünet után még jobban rendeztük sorainkat, és szinte teljesen meggátoltuk a hazai csapatot abban, hogy fölénk kerekedjen. A mi gyors támadásaink is veszélyesek voltak. Bár nem sikerült győznünk, elégedett vagyok az egy ponttal, hiszen remek csapattal mérkőztünk.

Jegyzőkönyv

U20 Alpok-Adria Kupa
Horvátország - Magyarország 1-1 (1-1)
Vrbovec

Magyarország: Somodi Bence - Nagy Olivér, Korcsmár Zsolt, Szekeres Adrián, Présinger Ádám - Vass Ádám, Busai Attila - Filkor Attila, Nikházi Márk, Stieber Zoltán - Balázs Zsolt. Szövetségi edző: Wilco van Buuren.
Csere: Vass Ádám helyett Gál András a 20., Balázs Zsolt helyett Simon Attila a 63., Stieber Zoltán helyett Szabó László a 72., Nagy Olivér helyett Nagy Sándor a 80. percben.
Gólszerzők: Mario Ticinovic a 36., illetve Balázs Zsolt a 26. percben.

Forrás:mlsz.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!