boon-sportoldal

2008.11.27. 18:46

Dobogós helyeket vár a Havasszépe

<p>Vasárnap a miskolci jégcsarnokban kerül megrendezésre a 3. Kelet-Magyarország Kupa nemzetközi utánpótlás, rekreációs és adult műkorcsolyaverseny a Honvéd-Havasszépe Műkorcsolya Szakosztály rendezésében. A viadalra közel száz nevezés érkezett: a hazai műkorcsolyázók mellett romániai és szlovák versenyzők is részt vesznek.</p>

– A rekreációs és az adult versenyen lesz több versenyzőnk is, akiktól nem titkoltan dobogós helyeket várunk – nyilatkozta kérdésünkre Bikfalvi Tünde, a Miskolci Honvéd-Havasszépe Műkorcsolya Szakosztály vezetőedzője. – Ugyanakkor a verseny kategóriában az újonc fiúknál várunk dobogós helyet. Debrecenből két szakosztály, míg Budapestről is sok egyesület jelezte részvételét, de jönnek a székesfehérváraik is. A szegedieknél csak jégtánc van, ezért sajnos őket nem tudtuk meghívni. Várjuk a szlovákok, és az erdélyi versenyzőket is, akik még többen lennnének, ha egy kicsit később lenne a versenyünk, ugyanis kevés jelen pillanatban a fedett pálya Romániában, a nyitottak pedig most nyitnak ki.
A díjmentesen megtekinthető rendezvény leglátványosabb része valószínűleg a rekreációs viadal lesz, hiszen a show elemek, a csillogó ruhák és a kűr önmagában is kiváló szórakozást ígér a nagyérdeműnek.

Mikulás, Farsang, Avas Kupa

A 3. Kelet-Magyarország Kupa mellett a közeljövőben is láthat a miskolci közönség a Honvéd által szervezett rendezvényeket! December 6-án a Mikulás a jégen – közös játékok és műkorcsolya bemutatók elnevezésű eseményen szórakozhat majd a publikum, majd 2009. február 19-én jelmezes farsangi mulatságra hívja az érdeklődőket a klub. A 4. Avas Kupa Nemzetközi Műkorcsolya versenyre pedig 2009. március 29-én kerül sor a népkerti arénában.

A program

3. Kelet-Magyarország Kupa nemzetközi utánpótlás, rekreációs és adult műkorcsolyaverseny
9.15: Sorsolás

9.45: Megnyító (Honvéd-Havasszépe kori suli bemutató a Pocahontas rajzfilm zenéjére, Honvéd-Havasszépe kori suli bemutató a Muzsika hangja zenéjére

10.00: Rekreációs A, B, C kategóriák
11.40: Felnőtt A., B kategóriák
12.40: Mini újonc lányok, Újonc lányok és fiúk, Serdülő fiúk kategóriái

15.20: Serdülő, Ifjúsági és Novice lányok kategóriái

17.30: Eredményhirdetés
A belépés díjtalan!

Info
A Miskolci Honvéd SE műkorcsolya szakosztálya 2002. áprilisában alakult. Jelenlegi taglétszámuk 56 fő, leginkább 4 és 18 év közötti gyermekek, akik tagok. A miskolci szakosztály az ország legnagyobb létszámú műkorcsolya szakosztálya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!