boon-sportoldal

2008.09.25. 13:03

Vágó szerint Dlusztus is távozott

<p>Vágó Attila szerint a DVTK ügyvezetője is távozott a klubtól, Baranyi Sándor vajon mit tud erről?</p>

Vágó Attila szerint nem csak neki, hanem Dlusztus Imre ügyvezetőnek is megköszönték a mjunkát.

Dlusztus Imre távozásáról megkérdeztük Baranyi Sándort is, aki nem kívánta hosszan kommentálni a Vágó Attila által elmondottakat, csupán annyit jegyzett meg, hogy tudomása szerint az ügyvezető igazgató éppen a munkáját végzi és egy kommünikét fogalmaz, egyébként pedig az edzőjelöltek felkutatása is az ő feladata.

– Ha a tulajdonos úgy tudja, hogy ügyvezetőként dolgozom, akkor ez jelent valamit – válaszolta érdeklődésünkre Dlusztus Imre.


Kapcsolódó cikkek:

Vágó: VÉGE
A csütörtöki nappal szerződést bontott a DVTK NB I-es labdarúgócsapata Vágó Attilával, aki tavaly október 1-jétől irányította a szakmai munkát.

Az egyiknek sikerül, a másiknak nem... 
Makó jelentette a Diósgyőr számára a végállomást a Magyar Kupában. Vajon hogyan értékelték az edzők a mérkőzést? Vágó Attila 2008-2009    

DVTK: makói zakó
A labdarúgó Magyar Kupa országos főtáblájának 4. fordulójában, a 16 közé jutásért zajló összecsapáson Makón szerepelt szerdán a Diósgyőri VTK csapata. A találkozót az NB II-es együttes nyerte. Vágó Attila 2008-2009    

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!