boon-sportoldal

2008.09.26. 12:01

Sebők Vilmos a "teljes mellszélesség"-ről

<p>A sportnapilapnak Vágó Attila azt nyilatkozta, hogy "Baranyi Sándor a makói vereség után beszélt Sebők Vilmos csapatkapitánnyal, és közölte velem, a csapat teljes mellszélességgel kiállt mellettem.”</p>

A Nemzeti Sport pénteki számában, a DVTK-tól csütörtökön menesztett vezetőedző, Vágó Attila azt nyilatkozta, hogy "Baranyi Sándor a makói vereség után beszélt Sebők Vilmos csapatkapitánnyal, és közölte velem, a csapat teljes mellszélességgel kiállt mellettem."

Az NB I-es labdarúgó együttes csapatkapitányát arról kérdeztük, hogy mit kell érteni Vágó Attila ominózus mondata alatt.

- Az történt, hogy a makói vereség után, szerdán este telefonon beszéltem Baranyi Sándorral, a klub tulajdonosával – mondta Sebők Vilmos. – Nem csak a meccsről, hanem más egyébről is, a kialakult helyzetről, és szó esett Vágó Attiláról is. A tulajdonos arra volt kíváncsi, hogy nekem, mint csapatkapitánynak van-e tudomásom arról, hogy bárki a csapatból Vágó Attila ellen játszott volna, és arról is érdeklődött, hogy a játékosok elfogadták-e Vágó Attila személyét. Utóbbira igen, előbbire nem volt a válasz, ugyanis elmondtam Baranyi Sándornak, hogy a játékosok tisztelik, tisztelték Vágó Attilát, nem tudok olyanról, aki ne fogadta volna el a döntéseit. Olyat viszont biztos nem mondtam, hogy teljes mellszélességgel kiállunk az edző mellett, vagyis ne gondolja azt senki, hogy mivel Vágó Attilát elküldték, most a játékosok dacolni fognak a szakvezetői poszton történő változtatás miatt. Nekünk játékosoknak ugyanis nem egyik vagy másik edzővel, hanem a klubbal van szerződésünk, és az a dolgunk, hogy a vezetői döntéseket tudomásul véve, a szerződésünk idején a lehető legjobb teljesítményt nyújtsuk, függetlenül attól, hogy ki az edző. Így volt ez Vágó Attila idején is, és így lesz a jövőben is.

Kapcsolódó cikkek:

Benczés Miklós meccselhet
Csütörtökön bejelentette a DVTK, hogy a vezetőedzői feladatokat az eddigi pályaedző Benczés Miklós látja el megbízott edzőként. 

Ki lesz a DVTK vezetőedzője?
Vágó Attila
távozása után az a kérdés, hogy ki lesz a DVTK élvonalbeli történetének 38. edzője.

Mit mond a Diósgyőr FC Kft?
"A DVTK életében tevékenykedők elkötelezettek a labdarúgás iránt, de nem kockáztathatják sem a személyük, sem a családjuk biztonságát. Ezért a tulajdonos mérlegre teszi a további miskolci szerepvállalását." - áll a közleményben.

Vágó szerint Dlusztus is távozott
Vágó Attila szerint a DVTK ügyvezetője is távozott a klubtól, Baranyi Sándor vajon mit tud erről?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!