boon-sportoldal

2008.09.25. 14:15

Mit mond a Diósgyőr FC Kft?

<p>"A DVTK életében tevékenykedők elkötelezettek a labdarúgás iránt, de nem kockáztathatják sem a személyük, sem a családjuk biztonságát. Ezért a tulajdonos mérlegre teszi a további miskolci szerepvállalását." - áll a közleményben.<BR /></p>

A Diósgyőr FC Kft. közleménye:
"Szeptember 25-én délelőtt rendkívüli taggyűlést tartott a Diósgyőr FC Kft. a tulajdonos Szeviép Zrt. székhelyén. A DVTK NB I-es labdarúgó csapatát működtető gazdasági társaság szükségesnek tartotta, hogy nyilvánosságra hozza álláspontját a makói kupavereség kapcsán kialakult helyzetben.
Az MK-vereség a csapatot körülvevő körülményeknek is tulajdonítható. A Diósgyőr FC Kft. tulajdonosát és vezetőit egy ideje méltánytalan támadások érik. A DVTK életében tevékenykedők elkötelezettek a labdarúgás iránt, de nem kockáztathatják sem a személyük, sem a családjuk biztonságát. Ezért a tulajdonos mérlegre teszi a további miskolci szerepvállalását.
A helyzet értékelésekor a taggyűlés úgy döntött, hogy megköszöni Vágó Attila vezetőedző munkáját. A felmentett tréner feladatait megbízott edzőként Benczés Miklós látja el." 

Türelmet kér

A DVTK labdarúgócsapatát működtető Diósgyőri FC Kft. kora délutáni közleményében foglaltakról szerettük volna többet is megtudni, nevesül arról, hogy ,,méltánytalan támadások” miatt mérlegre teszi a további miskolci szerepvállalását a tulajdonos. Baranyi Sándort, a DFC Kft.-t tulajdonló cégek tulajdonosát kértük, fejtse ki bővebben ezt a mondatot, de ő azzal hárította el az érdeklődésünket, hogy néhány nap türelmet kér, mert szeretné nyugodtan átgondolni az elmúlt napok történéseit.

 

Kapcsolódó cikkek:

Vágó: VÉGE
A csütörtöki nappal szerződést bontott a DVTK NB I-es labdarúgócsapata Vágó Attilával, aki tavaly október 1-jétől irányította a szakmai munkát.

Az egyiknek sikerül, a másiknak nem... 
Makó jelentette a Diósgyőr számára a végállomást a Magyar Kupában. Vajon hogyan értékelték az edzők a mérkőzést? Vágó Attila 2008-2009    

DVTK: makói zakó
A labdarúgó Magyar Kupa országos főtáblájának 4. fordulójában, a 16 közé jutásért zajló összecsapáson Makón szerepelt szerdán a Diósgyőri VTK csapata. A találkozót az NB II-es együttes nyerte. Vágó Attila 2008-2009    

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!