boon-sportoldal

2008.03.18. 11:12

Honma egy szótárból tanult meg magyarul

<p>Az MTK elleni meccs hőse az utolsó percben gólt szerző japán légiós, Honma Kazuo volt, aki meglepően jól beszél magyarul. Nézze meg Ön is a videót!&#160;<DIA alt="" height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/MTK___DVTK_2008_03_17_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="MTK - DVTK 2008.03.17." src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/MTK-DVTK.mpg/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A>&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/MTK-DVTK-gol.mpg/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A diósgyőri szurkolók a hétfő esti időpont ellenére is szép számmal buzdították a piros-fehéreket a Hungária körúton, ahol a vendégszektorban hosszú évek után a kómából felépült Szántai Ákos is együtt szurkolt a többi diósgyőri fanatikussal.

Nézze meg videót:Együtt ünnepeltek a játékosok és szurkolók!


A mérkőzés hősével, a kilencvenedik percben pontot mentő Honma Kazuoval pedig videó interjút is készített a portálunk.

Nézze meg a videót a meccs hősével, Honmával!


 Mi lesz az ultimátummal?

A Zalaegerszeg és az MTK ellen is hatalmas küzdelemben szerzett pontot az utolsó percekben a Diósgyőr, ám a vezetők által kiszabott négy pontos ultimátumot nem tudták teljesíteni Kötelesék.

Utánajárunk, vajon mi lesz a vezetőség reakciója!

 

Kapcsolódó cikkek:

  • Ön szerint ki volt a meccs embere?
    Idei harmadik idegenbeli bajnokiján megszerezte első pontját a DVTK. Kinek köszönhető ez leginkább? Szavazzon!
  • Vágó Attila: van tartása a csapatnak
    Az MTK - DVTK mérkőzés után Vágó Attila a mérkőzés után a következőket emelte ki: az utolsó percben szerzett gólunk többet jelent az egy pontnál.
  • MTK - DVTK - percről percre, jegyzőkönyv
    Hétfő délután Budapesten, az MTK otthonában szerepelt a Diósgyőri VTK együttese a labdarúgó NB I 19. fordulójában. A piros-fehérek nagy küzdelemben 1-1-es döntetlent értek el. A mérkőzésről élőben tudósítottunk.
  • A DVTK házi góllövőlistája
    Honma Kazuo megszerezte diósgyőri mezben első gólját tétmeccsen, amivel rögötn pontot is szerzett a DVTK.
  • Sárga és piros lapok
    Mogyorósi József negyedik idei bajnokiján második sárgáját kapta, Pintér Zoltán pedig a SIófok elleni piros lap (majd eltiltás) után ezúttal sárgát szedett össze az MTK ellen.
  • A labdarúgó Soproni Liga sorsolása
    A korábbi mérkőzések eredményei, a tabella változása és a további fordulók órarendje.
  • Képek, videók
    Nézze vissza, mi minden történt a 2007-2008-as szezonban!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!