boon-sportoldal

2008.03.14. 10:55

Florin Pelecaci bemutatkozhat a DVTK-ban

<p>Sipeki István pótlására igazolta a DVTK Romániából Florin Pelecacit, aki idáig sérülése miatt tétmeccsen nem lépett pályára.</p>

Az éllovas MTK ellenfele lesz hétfőn a Diósgyőr, de Vágó Attila vezetőedző nem számíthat majd a találkozón a csapatkapitány Vitelki Zoltánra, aki a ZTE ellen összeszedte a harmadik sárga lapját. Apró érdekesség, hogy a kártyás figyelmeztetést érő szabálytalanságát tudósítások szerint éppen a zalaiak "csékája", Molnár Balázs ellen követte el.

Vitelki Zoltán hiánya azonban a minőségi változáson túl létszámbeli problémát nem okoz majd, mert bemutatkozhat a magyar bajnokságban Florin Pelecaci, aki a télen érkezett a Diósgyőrhöz. Vágó Attila vezetőedző már többször is elmondta, Florin Pelecaci leginkább Sipeki Istvánhoz hasonlítható, nemcsak termetében, hanem játéktudását, stílusát tekintve is.

Hír még Diósgyőrből, hogy kedden sem edzhetett Elek Norbert, akit a betegsége miatt kellett lecserélni szombaton, de Vágóék reménykednek benne, hogy hétfőre meggyógyul, és vállalni tudja majd a játékot.

Forrás: nb1.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!