boon-sportoldal

2008.03.05. 19:56

Diósgyőri VTK: szurkolói ankét

<p>Miskolc - A Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgó csapata szerdán este szurkolói fórumra, ankétra invitálta drukkereit a diósgyőri klubházba.&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/DVTKanket1.mpg/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A>&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/DVTKanket2.mpg/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A>&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/DVTKanket3.mpg/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A kétszer 45 percesre tervezett összejövetelen a klub képviseletében Dlusztus Imre ügyvezető, Vágó Attila vezetőedző és Vitelki Zoltán csapatkapitány szólt a szurkolókhoz.

 

Elhangzott, hogy a Szeviép három magát ajánló csapat közül választotta a Diósgyőrt, akik így a Fehérvár és a Sopron előtt "végeztek" a szegedi építőipari cég rangsorában, így került a Szeviép Miskolcra és lett tulajdonosa a DVTK-nak. Azt is elmondta az ügyvezető, hogy a szerepvállalásuk kezdetén 170 millió forint volt a klub adóssága, ma pedig 30 milliós mínusznál tartanak: ezalatt az egy év alatt a Szeviép 121 millió forintot invesztált a diósgyőri fociba.

 

Dlusztus Imre a csapat nevében elnézést kért a siófoki vereségért, kijelentette, hogy az ő várakozásai egyeznek a szurkolókéval, olyan csapatot akar amelyik csúszik-mászik a pályán az eredményért, és nem kizárólag a győzelem a cél, hanem az egyéni teljesítmények maximuma. Az ügyvezető elmondta, hogy büntetést helyezett kilátásba a siófoki négygólos fiaskó miatt, és ezt csak akkor kerülheti el a csapat, ha a következő két bajnokiján négy pontot szerez.

 

Az ankét második felében a szurkolók jutottak szóhoz, különböző kérdéseket tehettek fel a csapatról, némelyik játékosról egyénenként is. Szó esett a biztonsági szolgálatról (ezzel kapcsolatban kiderült, hogy új szolgáltatóval dolgozik a jövőben a DVTK) és a stadion, illetve annak tervezett megújításáról is.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!