BOON - Sport - Triatlon

2019.05.04. 08:13

Indul az újvárosi hárompróba

Tiszaújváros - Vasárnap kerékpározással rajtol az idei Jabil 3Próba versenysorozat.

Tiszaújváros - Vasárnap kerékpározással rajtol az idei Jabil 3Próba versenysorozat.

A Tiszaújvárosi Triatlon Klub – folytatva a sokéves hagyományokat – idén is megrendezi a nagy népszerűségnek örvendő Jabil 3Próba szabadidősport-esemény­sorozatát, melynek első állomásán május 5-én, vasárnap 10 órától a kerékpározásé lesz a főszerep. Az első próbázási és pontgyűjtési lehetőséget jelentő kerékpározás versenyközpontja ezúttal is a Jabil Circuit Magyarország Kft. parkolója (Huszár Andor u. 1.) lesz. A sportbarátok 15 km és 40 km teljesítése közül választhatnak, melyeket 60 perc, illetve 180 perc alatt kell letekerni. A kispróba 3, a nagypróba 6 pontot ér, melyet a regisztrációs irodában átvehető próbafüzetben rögzítenek.

Minden célba érkező és próbafüzettel rendelkező résztvevő egyedi emblémázott ajándékokat tartalmazó csomagot kap. Kisorsolnak a helyszínen a próbát teljesítő Jabil-dolgozók és a nem céges indulók számára 1-1 db Trekking kerékpárt, 2-2 db kerékpáros sisakot, a Jabil-dolgozók további 5 db meglepetésajándékra is számíthatnak. 11.30-tól minden résztvevőt gulyáspartira vár a házigazda Tiszaújvárosi Triatlon Klub.

Folytatás úszással, futással

A folytatást jelentő úszópróba június 16-án, vasárnap lesz a Tiszaújvárosi Sportcentrum uszodájában, ahol 400 m és 1000 m vár a résztvevőkre. A futáspróba ideje július 12., péntek, helye a Tiszaújváros centruma. A kispróba 3,5 km, a közepes próba 7 km, míg a nagypróba 14 km. A leghosszabb távot négytagú váltóban is teljesíteni lehet.

Az idei sorozat után július 13-án, szombaton a XXI. MOL Triatlon Nagyhéten a 12 pontot vagy annál többet összegyűjtők között értékes sportszer-ajándékcsomagokat sorsolnak ki. A legalább 15 pontot begyűjtők között két fődíj – egy a Jabil dolgozói és egy az összes többi résztvevő közül – talál gazdára. A fődíj 2 személyre szóló wellnesshétvége félpanziós ellátással.

ÉM-SZIS


[related-post post_id="4194084"]

[related-post post_id="4176168"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!