BOON - Sport - NB III.

2019.04.07. 19:59

„Ha bárki legyintene, hogy sima az eredmény érdemes megnézni...”

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 22. fordulóját rendezték meg vasárnap. Megyénk csapatainak eredményei.

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 22. fordulóját rendezték meg vasárnap. Megyénk csapatainak eredményei.

Putnok FC – Sajóbábony VSE 2-0 (1-0)

Putnok, 250 néző. V.: Tamási.

Putnok FC: Egyed – Nyisalovits, Tóth Sz., Zimányi (Takács), Vajda (Pogonyi), Bene (Constantinescu), Czető, Mahalek, Illés, Csicsvári, Csirszki. Edző: Koszta Péter.

Sajóbábony: Málik – Komjáti, Molnár M. (Sebők), Icsó (Lakatos), Engel, Balogh D., Kemény, Bodnár, Horváth, Fazekas, Csattos (Mezőssy). Edző: Kriston István.

G.: Bene, Illés. Kiállítva: Csattos (82., kispadról). Jók: Egyed, Tóth Sz., Mahalek, Illés, ill. az egész csapat.

Koszta Péter: – Az erőszakosan játszó Sajóbábonyt megérdemelten győztük le.

Kriston István: – Olyan sok mindent nem akarok mondani...


Nyírbátori FC – Cigánd SE 1-1 (0-1)

Nyírbátor, 200 néző. V.: Jakab.

Nyírbátor: Vasas – Mácsik (Danó), Sárosi (Molnár), Müller, Vámos, Pálinkás, Boros (Katona), Bagi, Fenyőfalvi, Urbán, Tóth M. Edző: Szilágyi Krisztián.

Cigánd SE: Bogdan – Fodor, Kovács, Rjaskó, Baksa, Zanko, Belényesi (Sulák), Novotny (Répási), Varga, Bodnáruk (Angyal), Lukác. Szakmai igazgató: Szénay Péter.

G.: Bagi, ill. Belényesi. Jók: Müller, Bagi, Boros, Vámos, Katona, ill. Belényesi.

Szilágyi Krisztián: – Örülök a pontszerzésnek főleg hogy ez a 95. percben sikerült.

Szénay Péter: – Az első félidőben amit megbeszéltünk végrehajtottuk, az ellenfél semmivel nem leptek meg minket. A második játékrészben tovább támadtunk de nagyon kinyíltunk hátul, majd a hosszabbításban több játékos is hibázott és ennek következtében kaptuk a gólt.


Gyöngyösi AK – Diósgyőri VTK tartalék 0-1 (0-1)

Gyöngyös, 200 néző. V.: Takács.

Gyöngyös: Halasi – Tóth O. (Botos), Csornij, Rédei, Pilinyi, Laurinyecz, Petrezselyem (Fekete), Tarnai (Molnár), Niedermüller, Fehér, Forgács. Edző: Török János.

DVTK tartalék: Bukrán – Orosz D., Szűcs, Zsiga (Budaházi), Boros, Valkay, Korbély (Szabó), Géringer L., Orosz M., Fenyőfalvi, Mertse (Varga). Edző: Vég Csongor.

G.: Korbély. Jók: Rédei, Pilinyi, ill. Orosz D., Valkay, Géringer L., Szűcs, Orosz M.

Török János: – Sajnos a tipikus egygólos mérkőzésen egy egyéni hiba eldöntötte a három pont sorsát.

Vég Csongor: – A bajnokság során eddig még nem fordult elő, hogy két egymást követő bajnokin szerezzünk pontot. Örülök, hogy egy nagyon fontos mérkőzésen sikerült ezt ma elérni. Nem sziporkáztunk ma, de idén már annyiszor játszottunk jól pontok nélkül, hogy tele volt vele a padlás. A hazai csapat többször is ránk tudta erőltetni az akaratát, mégis mi szereztünk gólt az első játékrészben. Látszott a fiúkon, hogy a nagy tét kicsit görcsössé tette őket. Sokszor adtuk el túl hamar a labdát, de pozitívum, hogy nem tudott ellenünk nagy helyzetet kialakítani a Gyöngyös. Ellenben nekünk legalább három, négy komoly helyzetünk volt, hogy lezárjuk a találkozót. Gratulálok az egész csapatnak, mert ma egy igazi férfi munkát raktak le a pályára és teljesen megérdemelten hoztuk el a három pontot egy jó csapat otthonából.


Termálfürdő Tiszaújváros – Tállya KSE 4-0 (3-0)

Tiszaújváros, 200 néző. V.: Bodzay.

Termálfürdő Tiszaújváros: Tóth Cs. – Bokros, Lippai, Nagy D., Lipusz (Horváth T.), Pap, Fodor, Csicsek, Hussein (Tóth S.), Kertész, Molnár M. (Illés). Edző: Gerliczki Máté.

Tállya KSE: Hegedűs – Horváth B., Paranai, Minczér, Potyka, Nyitrai, Németh B. (Németh D.), Lippai, Bihari, Szívós (Varga, Kovács), Bocsi. Edző: Uray Attila.

G.: Nagy D. (2, egyet 11-esből), Lippai, Kertész. Jók: az egész csapat, ill. senki.

Gerliczki Máté: – Gratulálok a játékosaimnak mert nagyon meggyőző teljesítményt mutattak és ha bárki legyintene, hogy sima az eredmény érdemes megnézni, hogy a Tállya hány gólt kapott a bajnokságban.

Uray Attila: – A mai mérkőzésen egyetlen erényünket sem tudtuk felsorakoztatni a Tiszaújváros ellen. Tálcán kínáltuk a gólokat, tompán játszottunk ez nem fordulhat elő többször. A csapat nevében jobbulást kívánunk Varga Balázsnak.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!