BOON - Sport - NB III.

2018.06.17. 11:07

NB III-as lett a Sajóbábony

Sajóbábony - Megyei bajnokcsapatok közötti osztályozó visszavágó labdarúgó mérkőzést rendeztek Sajóbábonyban, a tét az NB III-be jutás volt.

Sajóbábony - Megyei bajnokcsapatok közötti osztályozó visszavágó labdarúgó mérkőzést rendeztek Sajóbábonyban, a tét az NB III-be jutás volt.

A borsodiak az első mérkőzésen 3-2-re kaptak ki, így kedvező helyzetből várták a visszavágót, amelyen számukra kedvező eredmény született.

Sajóbábonyi VSE – Szajol KLK 2-1 (1-0)

Sajóbábony, 600 néző. V.: Nagy N.

Sajóbábonyi VSE: Jakab – Tóth I., Balogh D., Tátrai, Hronyecz (Lázi Cs.) – Icsó, Kerényi, Lakatos – Erdei Nagy, Titkó, Sebők. Vezetőedző: Huszák Géza.

Szajol KLK: Ulveczki – Vadas, Vincze, Csajbók, Fülöp – Benedek (Donkó), Dobos, Győrfi, Szabó T. – Szentmiklósi (Angyal), Balla. Vezetőedző: Kun Mihály.

G.: Sebők, Lázi Cs., ill. Dobos. Kiállítva: Győrfi (93.). Jók: Sebők, Titkó, Jakab, Balogh D., Tátrai, Kerényi, ill. Ulveczki, Dobos.

Huszák Géza: – Nagyon kiélezett mérkőzést vívtunk. 1–0-s vezetésünket követően két nagy lehetőségünk is akadt, de ezek nem mentek be. Némi riadalmat keltett, hogy három védőnk is sárga lapot kapott, így a tűzzel játszottunk. A második félidőben, amikor megszereztük második találatunkat, már azt hittük, hogy megvan a továbbjutás, a hajrában azonban kaptunk egy gólt és nyílttá vált a mérkőzés. Az utolsó percekben azonban jól álltunk a lábunkon és célba értünk, megvalósítottuk vágyunkat. Mindenkinek gratulálok és köszönöm az egész éves munkát.

Kun Mihály: – Nagyon csalódottak vagyunk. Saját ziccerünk után kaptuk az első gólt, amely mindent eldöntött, ugyanis nem volt mindegy, hogy 0–1-ről, vagy 1–0-ról folytatódik a mérkőzés.

Továbbjutott (az NB III-ba került): a Sajóbábony, 4-4-es összesítéssel, idegenben szerzett több góllal.

- ÉM -


[related-post post_id="3893558"]

[related-post post_id="3887770"]

[related-post post_id="3883990"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!