BOON - Sport - NB III.

2017.09.24. 19:26

„Örülnünk kell a győzelemnek, és dolgoznunk kell tovább”

Cigánd, Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 7. fordulójában vasárnap megyei csapataink egymás ellen játszottak.

Cigánd, Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 7. fordulójában vasárnap megyei csapataink egymás ellen játszottak.

Cigándi FC – Diósgyőri VTK tartalék    1-0 (1-0)

Cigánd, 200 néző. V.: Szigetvári.

Cigánd: Sánta T. – Répási, Németh (Oláh), Baksa, Szőllőssi, Ötvös, Sánta K. (Pásztor), Benke, Balla, Toma, Kovács. Szakmai igazgató: Szénay Péter.

DVTK tartalék: Bukrán – Orosz, Oláh, Szalóczy (Szabó B.), Bacsa, Ivánka, Tóth B. (Molnár M.), Kitl M. (Korbély), Tucsa, Ternován, Nemes. Edző: Kriston István.

G.: Szőllősi.

Jók: Balla, Baksa, Sánta K., Szőllősi, ill. Bacsa, Nemes, Oláh.

Szénay Péter: – Az első félidőben helyenként jól és szervezetten játszottunk. Örülnünk kell a győzelemnek, és dolgoznunk kell tovább.

Kriston István: – Nem úgy játszottunk, ahogy felkészültünk. A Cigánd egy szabadrúgást követően megszerezte a vezetést, és sajnos nem tudtuk megfordítani az eredményt. Gratulálok a hazaiaknak a győzelemhez.

[related-post post_id="3579765 "]

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!