BOON - Sport - NB III.

2017.09.17. 21:35

„ A pálya talaja nem kedvezett a folyamatos játéknak”

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 6. fordulójában megyei meccset is rendeztek vasárnap.

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 6. fordulójában megyei meccset is rendeztek vasárnap.

Diósgyőri VTK tartalék – Termálfürdő FC Tiszaújváros  0-1 (0-1)

Kazincbarcika, 100 néző. V.: Veizer.

DVTK tartalék: Bukrán – Jambrich, Szalóczy, Bacsa, Molnár, Korbély (Kitl K.), Mahalek, Nemes, Orosz, Mertse (Kacsó), Szabó (Vitelki). Edző: Kriston István.

Tiszaújváros: Tóth Cs. – Fodor, Márton, Dajka, Kapacina (Nagy D.), Turcsik (Balogh), Nagy P., Hussein, Orosz, Illés, Lipusz (Pap). Edző: Gerliczki Máté.

G.: Dajka.

Jók: Orosz, Nemes, Szabó, Szalóczy, Molnár, ill. az egész csapat.

Kriston István: – Egy végig teljesen nyílt mérkőzésen a szerencsésebb csapat elvitte a három pontot. Nem érdemeltünk vereséget és mai mérkőzésen is bizonyítottuk, hogy jó úton járunk.

Gerliczki Máté: – Nem volt egyszerű mérkőzés de ebben az osztályban melyik az? Időnként jól játszott csapatom és emellett fegyelmezett volt az utolsó percig. Teljesen megérdemelten nyertünk.

Jászberényi FC – Cigándi FC  2-2 (2-1)

Jászberény, 200 néző. V.: Kovács.

Jászberény: Menczeles – László, Tisza, Hevesi-Tóth, Ludasi, Bálint (Háda), Fejes, Lékó, Nagy R. (Szilágyi), Mile, Lukács R. Edző: Gelei Károly.

Cigánd: Sánta – Répási, Baksa, Szőlőssi, Ötvös, Benke, Horváth A., Balla, Molnár T. (Oláh), Toma, Pásztor (Kovács). Szakmai igazgató: Szénay Péter.

G.: Lukács, Bálint, ill. Hevesi-Tóth (öngól), Szőllősi (11-esből).

Jók: Menczeles, Mile, Lukács R., Bálint, ill. Sánta, Baksa, Kovács, Molnár T.

Gelei Károly: – Először is leszögezném, hogy jó csapat a Cigánd, bárkire veszélyesek lehetnek. A sok fiatal játékosuk miatt rapszódikusak eddig, de ma nagyon jól játszottak. Részben magunkat okolhatjuk az elszalasztott győzelem miatt mert 2-0 után nem tudtuk végelegesen lezárni a mérkőzést és egy szerencsétlen góllal felébresztettük a Cigándot, amely meg is fordíthatta volna a összecsapást.

Szénay Péter: – Az utóbbi két találkozón sok gólt kaptunk ezért átszerveztük a játékunkat. Ezen a meccsen az első húsz percben ellenfelünk kihasználta hibáinkat, de utána tudtunk újítani, gólt szereztünk, és ziccereket is elhibáztunk. A második játékrészben sikerült egyenlítenünk, újabb nagy helyzeteket hagytunk ki, de végül igazságos eredmény született.

MTK Budapest tartalék – Putnok FC    2-0 (1-0)

Budapest, 50 néző. V.: Kulcsár.

MTK tartalék: Varga B. – Nagy M., Nagy Zs., Szabó Á., Katona, Lustyik, Bayer, Szerencsi (Szekeres), Palincsár (Tóth Z.), Forgács, Szuhodovszki (Szabó D.). Edző: Pölöskei Gábor.

Putnok: Egyed – Nyisalovits, Zimányi Á. (Tóth Sz.), Fehér, Balogh A., Katona, Czető, Illés (Bocsi), Kemény, Csicsvári, Csirszki (Kovács). Edző: Koszta Péter.

G.: Szerencsi, Szabó D.

Jók: Nagy M. Szabó Á., Katona, Szerencsi, ill. Egyed, Nyisalovits, Fehér.

Pölöskei Gábor: – Egy nagyon harcos mérkőzésen szoros küzdelemben sikerült itthon tartani a három pontot. A pálya talaja nem kedvezett a folyamatos játéknak.

Koszta Péter: – 70 percig nagyon rosszul játszottunk utána azonban nem rajtunk múlott, hogy nem sikerült pontot szereznünk.

- ÉM -


[related-post post_id="3579765"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!