BOON - Sport - NB II.

2017.08.27. 11:18

A Nyíregyháza ellen javíthat a KBSC Tiszaújvárosban

Kazincbarcika - Az újonc Kazincbarcikai SC a Nyíregyházát fogadja a labdarúgó NB II 6. fordulójában vasárnap Tiszaújvárosban.

Kazincbarcika - Az újonc Kazincbarcikai SC a Nyíregyházát fogadja a labdarúgó NB II 6. fordulójában vasárnap Tiszaújvárosban.

Labdarúgó NB II, 6. forduló

Kazincbarcikai SC – Nyíregyháza SFC (Tiszaújváros, vasárnap, 17.30)

Vitelki Zoltán, a Kazincbarcikai SC vezetőedzője: – A hétközi bajnokink nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, de sok időnk nem volt ezen mélázni, úgy lehetne összegezni, hogy az egész csapat nyújtott ezúttal gyengébb teljesítményt. Igaz, hogy az első félidővel még nem volt igazán baj, de az, hogy végig futnunk kellett az eredmény után, picit felőrölte a játékosokat, és amikor 3-2-es hátrányban gólt kaptunk, az rossz irányba vitte el a csapatot. Vereség és vereség között is van különbség, a 6-2-es eredményben a sok kapott gól a fájó, de ezen túl kellett tennünk magunkat, ugyanis itt az újabb mérkőzés. Vasárnap egy jó csapat ellen kell pályára lépnünk, a Nyíregyháza tele van jó játékosokkal. Számunkra nem ez a bajnokság legfontosabb meccse, de fontos összecsapás abból a szempontból, hogy újra motiváltnak kell lennünk, hogy a szerdaihoz képest más hozzáállásban kell játszanunk. Mégpedig annak érdekében, hogy sikeresek legyünk, hogy az egy héttel ezelőtt taposott úton haladjunk tovább.

A barcikai csapat keretében sérült, eltiltott játékos nincs.

A KBSC várható kezdőcsapata: Somodi – Tóth Sz., Palmes, Heil, Süttő – Takács P., Hegedűs D. – Constantinescu, Engel, Kanalos – Boros.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!