BOON - Sport - NB II.

2016.05.15. 12:34

Győzelem emberelőnyben, újra feljutó helyen a Mezőkövesd

Mezőkövesd - A labdarúgó NB II 27. fordulójában a Mezőkövesd Zsóry FC együttese a Szigetszentmiklósi TK csapatát fogadta szombaton este.

Mezőkövesd - A labdarúgó NB II 27. fordulójában a Mezőkövesd Zsóry FC együttese a Szigetszentmiklósi TK csapatát fogadta szombaton este.

Jegyzőkönyv

Mezőkövesd Zsóry FC – Szigetszentmiklósi TK

2-0 (0-0)

Mezőkövesd, 1500 néző. V.: Farkas Á.

Mezőkövesd Zsóry FC: Dombó – Vági, Devecseri, Szilvási, Fótyik – Tajthy (Nicorec, 46.), Hegedűs D. – Molnár G. (Sós B., 80.), Tóth B., Heffler N. (Frőhlich, 46.) – Szatmári L. Vezetőedző: Pintér Attila.

Szigetszentmiklósi TK: Czuczi – Puskás G., Kovács J., Bora, Sváb – Benkő-Bíró, Barna Zs., Gulyás M., Horváth P. (Lévai, 57.) – Nagy O. (Vólent, 59.), Kokenszky (Gyökér, 85.). Vezetőedző: Tamási Zoltán.

44. perc: Barna Zs. megkapta második sárga lapját, ezért a piros is villant számára.

75. perc: Molnár G. célozta meg a kaput, Czucziról kipattant a labda, a szemfüles Nicorec pedig 6 méterről, a lábak között a kapu közepébe helyezett, 1-0.

76. perc: Frőhlich jobb oldali átívelését Fótyik ballal, 13 méterről a jobb alsó sarokba vágta, 2-0.

Jók: Fótyik, Hegedűs D., Nicorec, Frőhlich, ill. Czuczi.

Pintér Attila: – Helyzeteink alapján teljesen megérdemelten nyertünk. Nagyon sok lehetőségünkből kettőt használtunk ki a fegyelmezetten játszó ellenféllel szemben.

Tamási Zoltán: – Nagyon kíváncsi lettem volna arra, hogy tizenegy emberrel mit csinálunk a mérkőzésen. Szerintem nem érdemelt kiállítást Barna Zsolt, aki csak kétszer szabálytalankodott összesen. A második félidőben 0-0-nál ha bemegy Kovács J. lövése, másként alakul a találkozó.



További eredmények:

  • Vác-Soroksár 0-4 (0-2)
  • Dunaújváros-Ajka 2-2 (0-1)
  • Soproni VSE-Gyirmót 1-3 (1-1)
  • ZTE FC-Szeged 1-1 (0-0)
  • Szolnoki MÁV FC-Csákvár 0-1 (0-0)
  • BFC Siófok-Budaörs 1-2 (0-1)
  • vasárnap játsszák:

  • Balmazújváros-Kisvárda 18.15

  • Az élcsoport állása:

    1. (és már bajnok) Gyirmót 59 pont,

    2. Mezőkövesd 48,

    3. ZTE 46


    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!