BOON - Sport - MVSC

2016.04.16. 13:12

MVSC: Győzelemmel akarnak búcsúzni az élvonaltól

Miskolc - Vasárnap lép pályára az Albrecht-MVSC-MVSI NB I-es női röplabdacsapata.

Miskolc - Vasárnap lép pályára az Albrecht-MVSC-MVSI NB I-es női röplabdacsapata.

A zöld-fehérek a 9–12. helyért folyó alsóházi rájátszás 4. fordulója keretében tét nélküli hazai találkozót vívnak a TFSE csapatával vasárnap 17.00-tól, az ugyanis már eldőlt, hogy kiestek a legmagasabb osztályból.

Az első lenne

– Az együttes egyik-másik tagján már tompaságot érzek – mondta Kerekes Attila vezetőedző. – Sajnos érződik rajtuk, hogy nem tudunk megkapaszkodni, és ez nyomja a lelküket. A történteken már nem tudunk változtatni, azon pedig felesleges elmélkedni, hogy mi lett volna, ha… Célunk nem lehet más, csak az, hogy minél jobb játékot nyújtsuk, ugyanis nem engedhetjük meg magunknak azt, hogy lógó orral lépjünk pályára. Attól, hogy már minden eldőlt és NB II-esek leszünk, van kötelezettségünk önmagunkkal és szurkolóinkkal szemben is. A TFSE-t Budapesten megszorongattuk, partiban voltunk velük, stílusuk fekszik nekünk. Jó lenne végre egy győzelmet behúzni, ez lenne az első sikerünk. Bízunk benne, hogy tervünket sikerül valóra váltanunk. Ehhez persze lelkes és jó játékra van szükségünk.

A tréner ezúttal nem számíthat tatai „vendégmunkásaikra”, ők kihagyják ezt a találkozót.

- ÉM-KT -


Előrehozták az utolsó mérkőzésüket

Megváltozott az utolsó forduló mérkőzésének időpontja. Az Albrecht-MVSC-MVSI – Budaörs meccset eredetileg április 30-án, szombaton rendezték volna, de előrehozták április 28-án, csütörtökön 17 órára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!