BOON - Sport - MVSC

2016.04.24. 11:11

MVSC: Az akarati tényezők döntenek Kecskeméten

Miskolc - Vasárnap 17 órától Kecskeméten szerepelnek az Albrecht-MVSC-MVSI női röplabdázói.

Miskolc - Vasárnap 17 órától Kecskeméten szerepelnek az Albrecht-MVSC-MVSI női röplabdázói.

A zöld-fehérek az NB I-es rájátszás a 9-12. helyért folyó küzdelme 5. fordulója keretében a Pincelakat RÖPKE SE vendégeként lépnek pályára.

Nagyon kiváncsi

– Arra leszek nagyon kiváncsi, hogy jelenlegi helyzetében akár a csapatom, akár az ellenfél mennyire tud koncentrálni a találkozóra – közölte Kerekes Attila, a miskolciak középiskolai testnevelő tanár-vezetőedzője.

– Az köztudott, hogy mi már kiestünk, ellenfelünk az utolsó előtti helyen áll, sem előre, sem hátra nem léphet, osztályozóra kényszerül annak érdekében, hogy megkapaszkodjon az élvonalban. Azt szeretném, ha a lányok minden hátráltató tényező ellenére odatennék magukat a meccsen, ez egyébként elvárható tőlük bajnokság végén is. Nem tettünk le arról, hogy végre arassunk egy győzelmet a sorozat keretében, de ilyenkor sok újat már nem lehet kitalálni. A magunk részéről arra kell építenünk, hogy keményen nyissunk és precízen fogadjunk, ezek legyenek ránk jellemzőek, ekkor tudnánk azt a játékot nyújtani, amit néhány meccs néhány szettjében korábban sikerült előadnunk. Úgy érzem, hogy a nem túl nagy kecskeméti teremben a pillanatnyi koncentráció és a labdamenetekben az akarati tényezők is döntő szerepet játszanak majd, ezekben szintén erősnek kell lennünk.

- ÉM-KT -


Nem jönnek

A tréner elmondta, hogy a három tatai játékosukra ezúttal nem számíthatnak, a többiek azonban a rendelkezésére állnak. Kocsis és Urbán csak a pénteki edzésen vett részt, de pályára lépnek Kecskeméten.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!