BOON-Sport-MKC

2018.03.02. 14:58

MKC: A jó kapusteljesítmény lehet a kulcs

Mezőkövesd - A férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjának 18. fordulójában idegenben lép pályára a Mezőkövesdi KC pénteken.

Mezőkövesd - A férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjának 18. fordulójában idegenben lép pályára a Mezőkövesdi KC pénteken.

Balmazújvárosi KK – Mezőkövesdi KC (Balmazújváros, péntek 18.00)

Drizner Péter, a Mezőkövesdi KC edzője: – A Balmazújváros keretének egyik része a téli szünetben eligazolt, tavasszal azonban a másik fele azt bizonyítja, hogy ők is jó játékosok, meggyengülve is élcsapatnak számítanak. Igazi rangadó lesz, hiszen az első utazik a másodikhoz, ennek szellemében készültünk az elmúlt napokban. Egy kicsit másképp kellett felépíteni a hétközi munkát, hiszen vasárnap volt az utolsó találkozónk, ezen a héten pedig pénteken játszunk. Ez azonban nem lehet kifogás, pláne annak ismeretében, hogy az ellenfelünknek is sűrű a programja. Ezt a meccset elsősorban a jó kapusteljesítménnyel lehet megnyerni, támadásban pedig rendkívül tudatosan kell kézilabdázni. Folyamatosan keresnünk kell az ellenfél gyenge pontjait, ha ezt jól végezzük, akkor ezzel párhuzamosan csökkentjük annak az esélyét, hogy sok gólt kapjunk indításból. A hajdúsá­giaknak ugyanis ez a legfőbb fegyverük. Nagyon szeretnénk az élen maradni, ehhez azonban be kell gyűjtenünk Balmazújvárosban a győzelemért járó pontokat.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!