BOON-Sport-MKC

2017.12.09. 13:28

Mezőkövesdi KC: Listavezetőnek járó, kellő magabiztossággal

Mezőkövesd - A férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjában hazai pályán szerepel a Mezőkövesdi KC csapata a 12. fordulóban vasárnap este.

Mezőkövesd - A férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjában hazai pályán szerepel a Mezőkövesdi KC csapata a 12. fordulóban vasárnap este.

Férfi NB I/B, Keleti csoport, 12. forduló

Mezőkövesdi KC – Kecskeméti TE (Mezőkövesd, vasárnap 18.00)

Drizner Péter, a Mezőkövesdi KC edzője: – Nagyon nehéz a vasárnapi ellenfelünket elhelyezni, mert egyénileg remek képességű játékosai vannak, ehhez képest viszonylag kevés pontot szereztek eddig. Mi is igyekszünk megfejteni ennek az okát, vasárnap este pedig kihasználni a gyengébb pontjaikat. Támadás-védekezésben általában kettőt cserélnek, ebből profitálhatunk. Emellett több hatvanperces emberük is van, ezért elképzelhető, hogy a hajrára jobban elfogynak majd. Ezek persze csak feltételezések, senki ne gondolja, hogy könnyű meccs vár ránk. Az alföldieket ugyanis senki nem tudta nagy gólkülönbséggel legyőzni. Balassagyarmaton és Békésen is egy góllal maradtak alul, tehát nagyon észnél kell lennünk. Az első helyezésünkkel kapcsolatban nem bízhatjuk el magunkat, mert az könnyen visszaüthet, ugyanakkor a listavezetőnek járó, kellő magabiztossággal kell fogadni vasárnapi ellenfelünket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!