BOON-Sport-MKC

2017.09.17. 12:15

Hazai közönsége előtt kezd az MKC

Mezőkövesd - A férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjának első fordulójában a Mizse KC együttesét fogadja a Mezőkövesdi KC vasárnap este.

Mezőkövesd - A férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjának első fordulójában a Mizse KC együttesét fogadja a Mezőkövesdi KC vasárnap este.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 1. forduló

Mezőkövesdi KC – Mizse KC (Mezőkövesd, vasárnap, 18.00)

Drízner Péter, a Mezőkövesdi KC edzője: „Nyolc felkészülési és egy Magyar Kupa-mérkőzésen már túl vagyunk az új szezonban, de az igazi vizsga mostantól kezdődik. Bízom benne, hogy azt a formánkat, azt az arcunkat mutatjuk, amit az edzőmeccsek többségén. Vasárnap hazai pályán kezdjük a bajnokságot, de a Lajosmizse ellen senki ne számítson könnyű hatvan percre. Rutinos, minden hájjal megkent NB I/B-s csapat érkezik hozzánk, akik bárhol, bármikor képesek a meglepetésre. Éppen ezért nagyon észnél kell lennünk, hiszen nagyon fontos, hogy győzelemmel rajtoljunk. Most még a szép, közönségszórakoztató játék másodlagos szempont, az a lényeg, hogy a két pontot beírják a nevünk mellé vasárnap este. Ezért természetesen mindent el fogunk követni, igyekszünk kiszolgálni a közönségünket.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!