BOON-Sport-MKC

2016.10.27. 14:20

Magyar Kupa: Magabiztos mezőkövesdi továbbjutás Egerben

Mezőkövesd - Szomszédvárak csatájára került sor a férfi kézilabda Magyar Kupa 3. fordulójában.

Mezőkövesd - Szomszédvárak csatájára került sor a férfi kézilabda Magyar Kupa 3. fordulójában.

Férfi kézilabda Magyar Kupa, 3. forduló

Eger SBS Eszterházy – Mezőkövesdi KC

24-31 (11-16)

Eger, 600 néző. V.: Horváth P., Marton.

Eger SBS Eszterházy: Stochl – Antl (-), Dobó (1), Bajorhegyi (-), Petró (3), Radojevic (4/1), Lezák (2). Csere: Repóth (kapus), Kiss G. (-), Szabó P. (5), Dutra (3/1), Vancsics (-), Padla (3/1), Menyhárt (3), Mátrai (-). Vezetőedző: Tóth Edmond.

Mezőkövesdi KC: Kovács J. – Nagy N. (-), Vukic (3), Radnic (3), Trivkovic (2), Lókodi (4), Szepesi (6). Csere: Holló (kapus), Gulás (-), Kovács (-), Pordán (2), Vaskó (2), Kiss R. (1/1), Grünfelder (3), Selviasiuk (5). Vezetőedző: Molnár Ferenc.

Kiállítások: 6. ill. 6 perc.

Hétméteresek: 4/3, ill. 2/1.

Tóth Edmond: – Nem kaptuk el a ritmust, így nem is vettük fel a versenyt a remek napot kifogó vendégekkel szemben. Hazai környezetben 31 gólt kaptunk, ez mindent elmond védekezésünkről.

Molnár Ferenc: – Gratulálok a fiúknak, csapatként küzdöttek a pályán. A gárda maximálisan együtt volt, mindenki biztatta a másikat. Csak ez vihet minket előre. A szünet után volt egy kis bizonytalanságunk, hat támadásunkat eredmény nélkül fejeztük be, de ezt jó védekezéssel kompenzáltuk, így előnyünket megőriztük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!