BOON - Sport - Megye II.

2018.05.06. 22:06

„Vasárnap délután elfocizgattunk és ez lett belőle”

Miskolc - A labdarúgó megyei II. osztály Közép csoportjának 26. fordulójában négy mérkőzést rendeztek vasárnap.

Miskolc - A labdarúgó megyei II. osztály Közép csoportjának 26. fordulójában négy mérkőzést rendeztek vasárnap.

[poll id="1523"]


Nyékládháza – Cserépfalu 3-1 (0-0)

Mályi, 100 néző. V.: Füleki.

Nyékládháza: Zselenák – Kuzma, Kaczvinszki, Lélek (Ganyi), Tóth, Lengyel (Turcsányi), Burai (Farkas), Sipos, Varga (Erőss), Lakatos, Vangor. Edző: Tóth Rajmund.

Cserépfalu: Komlóssy – Polgár, Badalik, Baksa, Sasvári, Kis, Barzsó, Nagy, Németh,.Mizser, Dongó. Edző: Csomós János.

G.: Sipos (2), Ganyi, ill. Mizser. Jók: Sipos, Ganyi, Turcsányi, Kaczvinszki, Erőss, ill. Polgár, Mizser, Nagy, Komlóssy. Ifi: 1-3.

Zselenák Viktor, csapatkapitány: – Átaludtuk az első 55 perctet, majd 35 perc focival összetörtük a cserépi reményeket. A csapat nevében jobbulást kívánunk edzőnknek, Tóth Rajmundnak.

Csomós János: – Tartalékos csapatunk az első félidőben felvette a versenyt. Sok gólhelyzetet hagytunk ki. A második játékrészre elfogytunk. Gratulálok a hazaiaknak.


Kisgyőr – Sajószöged 1-2 (1-1)

Kisgyőr, 100 néző. V.: Sveda.

Kisgyőr: Batári – Szentesi, Barsi, Kolompár Mihály, Merucza, Vitárius (Kolompár Miklós), Orgován (Kis), Lakatos, Török, Szilágyi, Juhász. Edző: Török Márton.

Sajószöged: Hornyák – Pásztor (Gulácsi), Farkas, Kiss, Kovács, Nagy, Gyuricskó, Tóth (Galambossy), Tekse, Paczók (Antal), Fekete. Edző: Antal József.

G.: Vitárius, ill. Kovács, Batári (öngól). Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat. Ifi: 5-4.

Török Márton: – A kihagyott helyzetek alapján a döntetlent megérdemeltük volna, de a focit nem erre játsszák és egy szerencsétlen öngóllal kikaptunk. Gratulálok az ifi újabb győzelméhez és a két ifikorú játékosunk debütálásához. Nagyon jól helytálltak!

Antal József: – Megszereztük a 3 pontot. A kihagyott helyzeteket az első félidő 20. perce után már nem számoltuk. Jó volt a játékvezetés.


Bükkzsérc – Ónod 5-3 (3-0)

Bükkzsérc, 100 néző. V.: Szoboszlay.

Bükkzsérc: Budai – Csiszár I., Csirmaz (Fehér), Nagygyörgy, Mikita, Kriston, Karancsi (Szemán P.), Horváth, Gáspár (Szemán I.), Csiszár Sz., Török. Edző: Kovács József.

Ónod: Pető – Borbély, Szakáczki, Stoff (zemlényi), Takács, Rácz, Krajnyák, Kállai, Balogh (Huszár), Profáncsik (Dolyák), Tóth. Edző: Répási Ferenc.

G.: Csiszár Sz (2), Mikita, Karancsi, Horváth, ill. Rácz (2), Dolyák. Jók: az egész csapat, ill az egész csapat. Ifi: 5-0.

Kovács József: – Szeretjük a mai ellenfelünk trénerének nyilatkozatait. Remélem tiszteletből mondja. A jövő az még válaszokat tartogat. Annyi biztos: magasan vezetjük a bajnokságot. A mai mérkőzésről annyit: ha 8 vagy 10 gólt szerzünk az sem lett volna túlzás. Ez talán mindent elárul teljesítményünkről.

Répási Ferenc: – Remélem a jövő szezonban már nem látom őket a megyei II-ben. Sok sikert a Kovács csapatnak.


Tibolddaróc – Harsány 3-2 (3-1)

Tibolddaróc, 100 néző. V.: Jakab.

Tibolddaróc: Juhász Gy. – Varga (Huszár), Cservák, Filep, Holicskó Gy., Csipi (Sztodola), Juhász B., Burai, Görzsöny (Balázs), Nagy, Sályi. Edző: Szűcs Levente.

Harsány: Bene – Csizmadia, Simon (Pusztai), Eperjesi, Rafael K., Balogh, Burai, Tyukodi (Gável), Dévai (Nagy), Rafael J,. Tóth. Edző: Gável András.

G.: Burai, Csipi, Varga, ill. Tóth, Rafael K. Jók: az egész csapat, ill. senki. Ifi:2-2.

Szűcs Levente: – Kitűnő játékvezetés mellett a csapat kitett magáért, kijavították a múlt heti rossz játékukat. Győzelmünket az összes édesanyának ajánljuk. Isten éltesse Őket ezen a szép napon.

Gável András: – Vasárnap délután elfocizgattunk és ez lett belőle. Gratulálok a hazaiaknak.

- ÉM -


[related-post post_id="3791057"]

[related-post post_id="3850854"]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!