BOON - Sport - Megye II.

2018.05.27. 02:40

„A játékosok átérezték a mérkőzés fontosságát. Jó szájízzel búcsúzunk a hazai közönségtől”

Miskolc - A labdarúgó megyei II. osztály Közép csoportjának 29. fordulójában három mérkőzést játszottak szombaton.

Miskolc - A labdarúgó megyei II. osztály Közép csoportjának 29. fordulójában három mérkőzést játszottak szombaton.

Mezőcsát – Nyékládháza 0-8 (0-3)

Mezőcsát, 100 néző. V.: Tiszóczki.

Mezőcsát: Pecsenye – Sipos, Balázs, Csapó, Nagy (Balázs J.), Farkas, Kolompár, Balogh, Hadari, Jámbor (Szamkó), Horváth. Edző: Koczka Ferenc.

Nyékládháza: Zselenák – Kuzma (Erőss), Bereczki, Kaczvinszki, Tóth, Lengyel (Ganyi), Burai (Varga), Sipos, Farkas (Lélek), Lakatos, Vangor. Edző. Tóth Rajmund.

G.: Tóth (4), Lakatos, Ganyi, Sipos, Balázs (öngól). Jók: Pecsenye, Csapó, Balázs L., Sipos, ill. Tóth (mezőny legjobbja) és az egész csapat. Ifi: 6-1.

Koczka Ferenc: - Amíg nem rúgjuk be a helyzeteket, ne várjunk más eredményt. El kell gondolkodni a jövőn. Én már megtettem. Gratulálok a nyékieknek.

Zselenák Viktor, csapatkapitány: - Gratulálok a csapatnak. A továbbiakban sok sikert Mezőcsátnak.


Ónod – Kisgyőr 4-2 (2-1)

Ónod, 100 néző. V.: Feledy.

Ónod: Pető – Borbély (Zemlényi), Szakáczki, Dolyák (Huszár), Stoff, Takács, Rácz (Kállai), Krajnyák, Balogh, Profáncsik, Tóth. Edző: Répási Ferenc.

Kisgyőr: Batári – Szentesy (Barsi), Kótai, Sramkó, Kolompár, Juhász Vitárius, Orgován, Lakatos, Török, Gibók. Edző: Török Márton.

G.: Dolyák (3), Huszár, ill. Gibók, Juhász. Jók: Profáncsik, Dolyák és az egész csapat ill. Kótai, Sramkó. Ifi: 4-0.

Répási Ferenc: - Egy egyesület akkor működik jól, ha van egy jó csapat, egy jó edző és egy jó elnök. Itt most minden együtt van, de ha csak egy hiányzik akkor már baj van…

Török Márton: - Gratulálok a hazaiaknak.


Tiszapalkonya – Mezőkeresztes 2-0 (1-0)

Tiszapalkonya, 100 néző. V.: Leveleki.

Tiszapalkonya: Ardai – Farkas Gy., Tóth (Dudás R.), Nótár (Csibrik), Kiss, Németh, Dudás J. (Jónás), Kiss (Pelyhe), Szakácsi, Farkas Z., Veréb (Földi). Edző: Csibrik Péter:

Mezőkeresztes: Hágel – Bukta G., Oravecz, Kovács, Szentpéteri (Gál), Zelei (PÁricsi), Csibrik, Bukta I. Péter, Kükedi (Nemes), Vécsey. Edző: Kertész Péter.

G.: Nótár (2). Jók: Farkas Gy. (a mezőny legjobbja) és az az egész csapat ill. senki. Ifi: 3-8.

Csibrik Péter: - Köszönöm a csapat pozitív hozzáállását és lelkesedését. A játékosok átérezték a mérkőzés fontosságát. Jó szájízzel búcsúzunk a hazai közönségtől. Jó játékvezetés. További sok sikert a vendégeknek.

Kertész Péter: - Gratulálok a Tiszapalkonyának.

ÉM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!