BOON - Sport - Megye II.

2016.03.06. 19:41

„Nagyon rossz pályán, nagyon gyenge játék”

Miskolc - A labdarúgó megyei II. osztály Keleti csoportjának 17. fordulójában öt találkozót rendeztek meg vasárnap.

Miskolc - A labdarúgó megyei II. osztály Keleti csoportjának 17. fordulójában öt találkozót rendeztek meg vasárnap.


[poll id="995"]


Garadna – Tiszaladány 2-0 (2-0)

Garadna, 80 néző. V.: Czene.

Garadna: Hidi - Orosz, Szabó, Beregi, Hornyák (Korotki), Lakatos (Krajcz), Kis, Kocsis, Petróczi (Tóbiás P.), Bujnóczki (Sztrik), Galyas (Báder). Edző: Berencsi László.

Tiszaladány: Tóth I. (Csócsics) - Tóth D., Szadai, Major, Lakatos R., Bejó (Fekete), Hideg, Szívós, Oláh (Versics), Bódi, Nagy (Béres). Játékos-edző: Liszkai Attila.

G.: Galyas, Szabó. Kiállítva: Hidi (78.). Jók: az egész csapat, ill. Szadai. Ifi: 7-2.

Berencsi László: - Régen tudtunk örülni győzelemnek, de úgy érzem ma megérdemelte a csapat a három pontot. Kezdünk összekovácsolódni, gratulálok az ifi győzelméhez, sok sikert a Tiszaladány csapatának.

Liszkai Attila: - Nagyon rossz pályán, nagyon gyenge játék.


Karcsa – Abaújszántó 1-1 (1-0)

Karcsa, 200 néző. V.: Belicza.

Karcsa: Dankó R. - Petercsák, Rostás, Fodor J., Králik, Kovács, Sánta (Deák), Horváth, ifj. Petercsák, Váradi I., Váradi G. (Rendes). Játékos-edző: Petercsák Márton.

Abaújszántó: Szerencsi - Hankó, Kópé, Pocsai (Budai), Molnár, Galyas, Szőcs, Balogh (Barna), Mika, Konkoly, Burai. Edző: Sánta Zsolt.

G.: Váradi I., ill. Galyas. Jók: Sánta, ifj. Petercsák, Dankó R., ill. az egész csapat. Ifi: elmaradt.

Petercsák Márton: - Még mindig nem játszottunk jól, de az első félidőben eldönthettük volna a három pont sorsát. A második játékrészben viszont megérdemelten egyenlített a vendégcsapat, így az eredmény igazságos.

Sánta Zsolt: - A mély talajú pályán nem alakult ki igazi játék, de a kontrák mind a két oldalon veszélyesek voltak. Gratulálok mindkét csapatnak, hogy sérülés nélkül lehoztuk a meccset. Igazságos eredmény, további sportsikereket a Karcsának.


Mezőzombor – Bodroghalom 0-1 (0-1)

Mezőzombor, 50 néző. V.: Tóth II T.

Mezőzombor: Klenyár A. - Czagány (Pajger D.), Tóth K., Taksás, Takács, Tóth E. (Nagy D.), Pangyelka A., Pangyelka D., Kiss (Hajnal), Vadász (Halász), Lukács. Edző: Pangyelka András.

Bodroghalom: Jósvai - Bajnok, Solymosi, Horváth I M., Perecsényi R., Pásztor, Kiss D., Mózes J., Orosz (Horváth II M.), Perecsényi B. (Osztroha), Sáfrányos. Edző: Balogh András.

G.: Mózes J. Jók: Tóth K., Pangyelka A., Pangyelka D., Kiss, Taksás, ill. Jósvai, Sáfrányos, Solymosi, Horváth I M., Perecsényi R. Ifi: 1-3.

Pangyelka András: - Játékra alkalmatlan pályán az ellenfél egy kapura lövésből elvitte a három pontot, mi meg csak a helyzetkihagyásban jeleskedtünk.

Balogh András: - Jól bírtuk a sárdagasztást, mindkét csapat nagyot küzdött.


Telkibánya – Hollóháza 3-1 (2-1)

Telkibánya, 150 néző. V.: Tóth I T.

Telkibánya: Fazekas - Kundrák, Kormos, Szendrey, Dudás T., Dányi (Géczi), Krakkai, Dudás G. (Király), Veres (Saláta), Pelles (Krajczár), Fajger (Horváth). Edző: Kovács Róbert.

Hollóháza: Kiss - Szemán, Dobai Z. (Lukács), Dobai I., Pótor, Bodnár, Vágási, Kormos, Balogh (Kántor), Tegda, Harcsárik. Edző: Kiss László.

G.: Dudás T., Dudás G., Dányi (11-esből), ill. Kormos. Jók: Krakkai, Dudás T., Kundrák, ill. Dobai Z., Dobai I., Bodnár, Tegda. Ifi: 5-1.

Kovács Róbert: - Játékra alkalmatlan pályán a jobban akaró csapat megérdemelten tartotta itthon a három pontot. Jobbulást a sérült játékosoknak.

Kiss László: - A Telkibánya jött ki jobban a sárdagasztásból. Ha a játékvezető alkalmatlannak minősítette volna a pályát, elkerülhettük volna a sérüléseket. „Köszönjük a meleg vizet a fürdéshez”. Egy dolognak tudunk örülni, gratulálunk a Tegda-családnak, jó egészséget kívánunk újszülött kislányuknak.


Kenézlő – Hidasnémeti 1-6 (0-4)

Kenézlő, 40 néző. V.: Csikai.

Kenézlő: Pápai - Bandor (Egyed), Kajati, Barkó (Pachman), Varga, Sáfrány, Máté, Poroszka (Lakatos J.), Horváth, Czibóka (Lakatos Cs.), Kardosi. Csapatvezető: Bandor Endre.

Hidasnémeti: Bóni - Horváth, Eperjesi, Hankó (Marcin), Fülöp, Sztankovics (Makranczi), Konkol, Borbély, Turóczi, Balint, Pálencsár. Edző: Susnyak Ladislav.

G.: Sáfrány, ill. Pálencsár (2), Balint, Turóczi, Eperjesi, Konkol. Jók: senki, ill. az egész csapat. Ifi: 1-0.

Bandor Endre: - A héten elvesztettünk egy nagyszerű sportbarátot, részvétünk a Balogh-családnak. Egy jó vendégcsapat ellen nem tudtunk felnőni a feladathoz, de megyünk előre, és reméljük sikeresebb napok elé nézünk. Sok sikert a Hidasnémeti csapatának, jó volt a játékvezetés.

Bóni Tamás, elnök: - A fiatal és lelkes hazaiak, igyekeztek megnehezíteni a dolgunkat, de ennek ellenére sikerült begyűjteni a három pontot. Sok sikert a Kenézlő csapatának.


A Gönc – Tiszakarád elmaradt mert vendégcsapat busza lerobbant, így nem érkeztek meg a mérkőzésre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!