BOON - Sport - Megye I.

2018.11.10. 21:01

„Ahhoz képest, hogy győzni szerettünk volna ez egy csúnya vereség lett”

Miskolc - A labdarúgó megyei I. osztály 14. fordulójában két meccset játszottak szombaton.

Miskolc - A labdarúgó megyei I. osztály 14. fordulójában két meccset játszottak szombaton.

Bánhorváti-KBSC – Mezőkövesd Zsóry II 7-0 (3-0)

Kazincbarcika, 100 néző. V.: Farkas.

Bánhorváti-KBSC: Botló (Némedi) – Hallgató, Kovács, Filkóházi (Bicskey Á.), Pecsenye, Kazvinszki, Nestián (Molnár), Vajda, Lajkó (Horváth Sz.), Siskó, Albók (Bicskey B.). Játékos-edző: Mátyás József.

Mezőkövesd Zsóry II: Szentpéteri – Ziegler, Fehér (Nyolczas), Urbán (Szabó), Varjas Z., Kalocsai, Sike (Tóth D.), Bálint, Alves (Gíber), Kiss L., Wieland. Edző: Fodor Tibor.

G.: Nestián (2), Lajkó, Hallgató, Albók, Vajda, Horváth Sz. Jók: az egész csapat, ill. senki.

Mátyás József: – Gratulálok a csapatnak ehhez a szép győzelemhez mely nagyon jó játékkal párosult. A múlt heti játékunkhoz képest sokat javultunk mind védekezésben mind támadásban. További sok sikert a mezőkövesdi fiataloknak.

Fodor Tibor: – Ahhoz képest, hogy győzni szerettünk volna ez egy csúnya vereség lett. Ez a mérkőzés már az első félidőben eldőlt, ma nem volt a csapatomban erő a fordításra. Gratulálok az ellenfélnek.


Gesztely – Parasznya 2-3 (2-1)

Gesztely, 50 néző. V.: Tiszóczki.

Gesztely: Szegő – Tóth D. (Hajdú), Demkó, Gyöngyösi, Papp (Zsoldos), Mészáros, Berta (Bárdos), Gergely (Szűcs), Bacsó (Katona), Hutter, Gantner. Edző: Huszák Géza.

Parasznya: Dálnoki – Kovács B., Illés (Szaszkó), Nagy D., Hegedűs, Horváth, Titkó G. (Váradi), Tóth T., Timbókovics-Süle, Vámosi, Szabó D. (Mészáros). Edző: Bodnár József.

G.: Papp, Gyöngyösi, ill. Szabó D., Horváth, Titkó G. Kiállítva: Tóth T. (68.). Jók: senki, ill. az egész csapat.

Ifi: 6-0.

Huszák Géza: – 2-1-es vezetésünknél háromszor két méterről sem tudtuk a kapuba juttatni a labdát és a labdarúgás büntetett.

Bodnár József: – Mindenki dicséretet érdemel aki ma megjelent a mérkőzésen. Sok sikert a Gesztelynek.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!