BOON - Sport - Megye I.

2018.04.07. 22:11

„Szinte ki se jöttünk az öltözőből már adtunk is két gólpasszt a hazaiaknak”

Miskolc - A labdarúgó megyei I. osztály 22. fordulójában hét találkozót játszottak le szombaton.

Miskolc - A labdarúgó megyei I. osztály 22. fordulójában hét találkozót játszottak le szombaton.

[poll id="1486"]


Sajóbábony – Edelény 1-1 (1-0)

Sajóbábony, 100 néző. V.: Németh.

Sajóbábony: Jakab – Kerényi, Sebők (Bodnár), Lakatos R., Tóth I., Icsó (Lázi), Tamás (Balogh), Kovács Á. (Titkó), Tátrai, Erdei Nagy, Komlósi. Edző: Huszák Géza.

Edelény: Lövey – Homonnay, Tóth N., Komjáti, Mészáros, Kótai, Fűzi, Nadanicsek J. (Szabó), Hanász, Pataki, Huszti. Edző: Szlifka Csaba.

G.: Kerényi, ill. Pataki. Kiállítva: Tóth N. (40.), Lázi (77.). Jók: senki, ill. az egész csapat. Ifi: 3-4.

Huszák Géza: – Egy idényre való gólhelyzetet puskáztunk el, amíg eddig minden bement, most semmi, de ez meg fog változni.

Szlifka Csaba: – Az első 60 percben elbukhattuk volna a mérkőzést, de emberhátrányban hősiesen küzdöttünk a végére pedig kiegyenlítődött a mérkőzés.

Fotó: Ádám János


Bőcs – Onga 6-0 (1-0)

Bőcs, 80 néző. V.: Majoros.

Bőcs: Mertus (Baranyi) – Nyircsák G. (Kerekes), Pálinkás (Nyircsák A.), Molnár Zs., Macsó, Orosz (Török), Vadász, Balázs (Bernáth), Tóth T., Tóth B., Gaál. Edző: Zsiga Gyula.

Onga: Kokas – Tóth D., Varga Zs., Varga K., Tóth R., Hegedűs, Urszin, Szabó Zs., Matesz, Berta, Bozik. Edző: Varacskai István, Simon Imre.

G.: Vadász (2), Tóth B., Orosz, Molnár Zs., Gaál. Jók: Gaál (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. senki. Ifi: 1-2.

Zsiga Gyula: – Az első félidőben is meg voltak a lehetőségeink, a második elején kihasználtuk a vendégek hibáit és utána nem volt kérdéses a győzelem. Sok sikert az Ongának.

Varacskai István: – Az első félidei lelkes játékból semmit nem tudtunk átvinni a második játékrészre, szinte ki se jöttünk az öltözőből már adtunk is két gólpasszt a hazaiaknak. Nagyon nehéz lesz ez a fél szezon. Sok sikert a Bőcsnek.


Mád – Bogács 1-0 (0-0)

Mád, 80 néző. V.: Rúsz.

Mád: Giák – Varga B., Kramcsák, Bakos (Godzsák), Potyka, Bohus, Janikó, Szűcs Á., Balog, Moroncsik, Bodnár. Csapatvezető: Szűcs Ádám.

Bogács: Sopronyi – Pál (Keresztesi), Molnár, Gál, Kovács G., Sivák, Czeglédi, Dudás, Fuckler (Kovács I.), Szeberin, Stefanecz. Játékos-edző: Sivák Sándor.

G.: Bohus (11-esből). Kiállítva: Sivák (73.). Jók: Potyka, Kramcsák, Godzsák, ill. senki. Ifi: 4-2.

Szűcs Ádám: – Legyőztük a mumust! Gratulálok az U19-es csapatunk győzelméhez.

Sivák Sándor: – Nem nyilatkozom.


Ózd – Encs 3-0 (3-0)

Ózd, 500 néző. V:: Tóth I T.

Ózd: Fodor – Marczis, Sóskúti, Ádám, Nagy Cs., Danyi (Kurunci), Péchy, Zöllei (Agócs), Tönkő, Ficzere (Csák), Szemere. Edző: Farkas Simon.

Encs: Éliás – Molnár L., Leskó, Lencsés (Varga), Ferenczi (Molnár J.), Kerekes, Kádár (Havas), Hankó (Gergely), Kontra, Gregó (Szita), Pecsenye. Edző: Kocsis Nándor.

G.: Ficzere, Tönkő, Péchy. Jók: Marczis (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. senki. Ifi: 0-2.

Farkas Simon: – Gratulálok a csapatnak a három ponthoz! A mérkőzésnek voltak nagyon jó periódusai, meg kell tanulnunk, hogy amikor padlóra küldhetjük az ellenfelet akkor azt tegyük is meg.

Kocsis Nándor: – A mérkőzés összképe alapján teljesen megérdemelt volt az ellenfél győzelme. A második félidőben már többet mertünk játszani és voltak biztató jelek. Megyünk tovább és a következő mérkőzésre koncentrálunk. Gratulálunk az ifinknek és további sok sikert az Ózdnak.


Szendrő – Bánhorváti 1-4 (0-4)

Szendrő, 100 néző. V.: Szobóczki.

Szendrő: Rézműves – Glonczi, Káló (Csikó), Ádám A., Bári, Bényei (Berki), Dányi, Lakatos Cs., Djubók, Béres, Beri A. Edző: Veres Lajos.

Bánhorváti: Elek – Mátyás J., Győrfi (Filkóházi), Láposi (Bicskey B.), Kazvinszki (Kakuk), Máthé (Dócs), Dávid, Nestián (Bicskey B.), Siskó, Fábián, Rézműves. Edző: Kócsi József.

G.: Dányi, ill. Máthé (2), Dávid (2). Jók: Djubók, Glonczi, ill. az egész csapat. Ifi: 3-2.

Szaniszló Richárd, elnök: – Ilyen mérkőzésen nem lehet 0-0-nál tizenegyest és ziccereket hibázni. A képzettebb vendégcsapat kihasználta hibáinkat és a saját lehetőségeiket, gratulálunk nekik.

Kócsi József: – Az első félidőben több lehetőségünkből négyet használtunk ki, bár a mi kapunkban is voltak bravúrok. A második játékrész küzdelmesre sikeredett. További sok sikert a szendrői csapatnak.


Gesztely – Szerencs 2-1 (1-0)

Gesztely, 250 néző. V:: Nagy F.

Gesztely: Szegő – Mida, Demkó (Veres), Gyöngyösi, Bacsó (Tóth M.), Katona, Papp, Varga Zs. (Erdélyi), Tamók, Nagy M., Hajdú. Edző: Orlóczki Tibor.

Szerencs: Kristóf – Suller, Gombos, Rábai, Ternyik (Nagy L.), Szegedi, Hajdu (Szűcs M.), Szabó (Sohajda), Buri (Kiss), Tóth T., Berecz. Edző: Tóth István, Lukács Bertalan.

G.: Demkó, Papp, ill. Szegedi. Kiállítva: Szegedi (87.). Jók: Gyöngyösi (a mezőny legjobbja), Szegő, Demkó, Hajdú, Papp, Mida, ill. Rábai, Szabó, Gombos, Sohajda, Szegedi. Ifi: 3-2.

Bacsó Levente, csapatkapitány: – 2-0-nál lerendezhettük volna a mérkőzést, de sajnos kihagytuk a helyzeteinket és felébresztettük a Szerencset. Ezt a győzelmet a csapathoz tartozó Csanádi Ervin emlékére ajánljuk. Nyugodj békében Ervin bácsi!

Rábai Attila, szakosztályvezető: – Három főszereplője volt a mérkőzésnek, sajnos ők nem szerepeltek a két csapat összeállításában. Ami tilos itt, az ott is. Nem tudjuk miért sújtanak minket már hetek, hónapok óta, nem szolgáltunk rá, úgy érezzük. Ezek a fiúk csak szeretnek játszani, ha ennyire útban vagyunk mondják meg. További sok sikert a Gesztelynek.


Felsőzsolca – Varbó 8-1 (4-0)

Felsőzsolca, néző. V.: Ésik.

Felsőzsolca: Gável – Csendom, Hegedűs, Valóczki (Heinrich), Lippai, Germán (Sikur), Bodnár (Kupcsik), Csattos (Boczki), Varga, Szala (Burinda), Boros. Edző: Sándor Zsolt.

Varbó: Vida – Gulyás (Balogh), Hlavács, Tóth P. (Szabó G.), Guba (Rákos), Dobos, Kovács K., Ábrahám, Kovács A. (Szaniszló), Antal, Tuncsik. Játékos-edző: Asszony Béla.

G.: Lippai (2), Sikur (2), Bodnár, Heinrich, Varga, Gulyás (öngól), ill. Kovács K. Jók: az egész csapat, ill. Dobos. Ifi: 5-0.

Sándor Zsolt: – Jól futballozva megérdemelten nyerünk ilyen arányban is. További sok sikert a Varbónak, kiváló volt a játékvezetés.

Asszony Béla: – Az igaz, hogy egy pályán játszottunk a Felsőzsolcával de nem voltunk egy súlycsoportban. A mérkőzés egyetlen pozitívuma a játékvezetés volt.

- ÉM -


[related-post post_id="3785628"]

[related-post post_id="3820536"]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!