BOON - Sport - Megye I.

2017.03.25. 19:39

„Az első félidő kétgólos vezetése után a másodikban az öltözőben maradtunk”

Miskolc - A labdarúgó megyei I. osztály 20. fordulójában öt találkozót rendeztek meg szombaton.

Miskolc - A labdarúgó megyei I. osztály 20. fordulójában öt találkozót rendeztek meg szombaton.

Ózd – Bőcs 3-1 (2-0)

Ózd, 100 néző. V.: Molnár.

Ózd: Varsányi - Nadanicsek J. (Makó), Strekáf (Danyi), Gál, Nadanicsek P., Tátrai, Tamás, Kozma, Albert, Török, Jakab (Kiss). Edző: Budai Tamás.

Bőcs: Homa - Nyircsák G., Tóth L. (Bernáth), Tóth N. (Balogh), Moroncsik, Borbély, Vadász, Eperjesi (Balázs), Pásztor, Bereczki, Kerekes. Edző: Hideg László.

G.: Török (11-esből), Jakab, Danyi, ill. Balázs. Jók: Tátrai, Albert, Gál, Jakab, Nadanicsek P., ill. Nyircsák G., Kerekes, Pásztor. Ifi: 2-1.

Budai Tamás: – „Hatpontos” mérkőzésen nagyon fontos győzelmet szereztünk. Az első félidő kétgólos vezetése után a másodikban az öltözőben maradtunk, és éltünk át ugyan meleg pillanatokat, de a végén helyén volt a szívünk és nem hagytuk kiénekelni a sajtot a szánkból.

Hideg László: - Úgy gondolom hogy a büntető amit kaptunk jogtalan volt, és ez rányomta a bélyegét az első félidőre. A másodikban uraltuk a játékot, mentünk az egyenlítés után ami sajnos nem sikerült, így a végén kinyíltunk és a harmadik gól végleg eldöntötte a mérkőzést.


Edelény – Onga 4-4 (3-4)

Edelény, 200 néző. V.: Rúsz.

Edelény: Molnár – Elek (Kecskeméti), Homonnay, Komjáti (Kalász), Mészáros (Marsalkó), Kótai, Fűzi, Boros M., Hanász, Nagy Cs., Huszti. Edző: Németh Attila.

Onga: Lövey – Szabó D., Tóth D., Varga, Tóth R., Szabó Zs., Tóth N., Molnár, Subert, Berta, Bozik. Edző: Varacskai István, Simon Imre.

G.: Kótai (2), Fűzi, Komjáti (11-esből), ill. Szabó D. (2), Subert, Tóth R. Jók: Homonnay, Kótai, Fűzi, ill. az egész csapat. Ifi: 4-1.

Németh Attila: – A kollégánkkal nem egy mérkőzést láttunk mert mi is hivatkozhatnánk a játékvezetői ítéletekre, de inkább a csapatunk gyenge védekezését okoljuk az elmaradt győzelem miatt.

Varacskai István: – A mérkőzés végeredményének kimenetelét döntően befolyásolták az asszisztens és a játékvezetői tévedések. Az első 20 percben két lesgólt, a második félidőben egy jogtalan tizenegyest adtak meg ellenünk. Viszont a döntő helyzetekben mi is ziccereket hibáztunk, ennek köszönhető, hogy nem szereztünk három pontot. Sok sikert az Edelénynek!


Encs – Szendrő 3-0 (1-0)

Encs, 80 néző. V.: Tóth J.

Encs: Éliás – Molnár L. (Hornyák), Szita, Horváth Sz., Nagy R. (Horváth K.), Havas (Kontra), Kerekes, Kádár (Barta), Lencsés, Papp, Molnár J. (Bertók). Edző: Kocsis Nándor.

Szendrő: Ihász - Jancsurák, Szinai, Bárczi, Bári (Kenéz), Balogh (Varga), Beri, Nyíri, Sáfár (Pusi), Dányi, Lakatos Cs. (Lázok). Edző: Bernai Béla.

G.: Horváth K. (2), Kádár. Kiállítva: Varga (87.). Jók: Lencsés, Kádár, Szita, Havas, Horváth K., ill. senki. Ifi: 5-3.

Kocsis Nándor: – Az első félidőben nagy nyomás alatt tartottuk az ellenfelet, de a másodikban tompábbak voltunk. A győzelmünk így is megérdemelt. Boldog névnapot Szita Gabinak és további sok sikert a vendégcsapatnak.

Szaniszló Richárd, elnök: - Gyámoltalan első félidő után a másodikra kicsit felpörögtünk, de a hazaiak kihasználták hibáinkat és megérdemelten nyertek. Gratulálunk nekik.


Sajóbábony – Bogács 3-2 (2-1)

Sajóbábony, 200 néző. V.: Dósa.

Sajóbábony: Éliás - Balogh, Hutter, Hronyecz (Nagy B.), Tóth T., Tóth I., Kovács Á., Sebők, Nyeste, Varga, Kerényi (Titkó). Edző: Orlóczki Tibor.

Bogács: Bencsik - Pál, Gál, Kovács G., Czeglédi, Hegedűs, Molnár (Bálint), Fuckler (Papp), Stefanecz, Toplenszki (Dudás), Hornyák. Játékos-edző: Sivák Sándor.

G.: Varga Zs. (3), ill. Fuckler, Hornyák. Jók: Varga Zs. (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. Hegedűs. Ifi: 5-1.

Orlóczki Tibor: - A Bogács bogáncsként ragadt ránk az eredmény alapján, de a meccsen a csapatunk 75 percig nagyon jól játszott, ekkor el kellett volna dönteni a mérkőzést. A végét majdnem elszórakoztuk.

Sivák Sándor: - Gratulálok a Bábonynak, megérdemelten nyertek.


Bánhorváti – Szerencs 5-2 (1-2)

Bánhorváti, 200 néző. V.: Rendek.

Bánhorváti: Komlóssy – Győrfi, Rézműves, Kakuk, Csattos (Dócs), Máthé (Bicskey), Kazvinszki, Nestián (Ruszó), Mátyás (Siskó), Marczis, Csendom. Edző: Kócsi József.

Szerencs: Kristóf - Suller, Kiss M. (Margitai), Rábai, Ternyik (Azari), Gyöngyösi, Szegedi, Hajdu, Kiss K. (Erdei), Szabó Á., Buri. Edző: Tóth István és Lukács Bertalan.

G.: Kazvinszki (2), Nestián, Csendom, Máthé, ill. Gyöngyösi (2). Jók: az egész csapat, ill. Szabó Á., Buri, Gyöngyösi. Ifi: 4-1.

Kócsi József: – Gratulálok a csapatunknak a második félidőben a helyzeteinket jól értékesítettük és magabiztosan tartottuk itthon a három pontot. További sok sikert a Szerencsnek.

Lukács Bertalan: – Biztató első félidő után a másodikban hamar kapott gólokkal megérdemelt hazai győzelem született.

ÉM


A Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóságának fegyelmi bizottsága a következő határozatokat hozta a legutóbbi ülésén az elmúlt heti forduló után.

A 2016/2017-es Borsod-Abaúj-Zemplén megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság tavaszi idényének órarendje.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!