BOON - Sport - Megye I.

2016.11.19. 20:07

„Hat hete nem rúgtunk gólt, pedig még a szertárosnak is helyzete volt”

Miskolc - A labdarúgó megyei I. osztály 15. fordulójában hat mérkőzést rendeztek meg szombaton.

Miskolc - A labdarúgó megyei I. osztály 15. fordulójában hat mérkőzést rendeztek meg szombaton.

Bogács – Bőcs 2-0 (1-0)

Bogács, 100 néző. V.: Haraszin.

Bogács: Bencsik - Molnár, Gál, Kovács, Papp, Czeglédi, Dudás, Karancsi (Mohácsi), Hornyák, Fuckler, Pál (Németh). Játékos-edző: Sivák Sándor.

Bőcs: Homa - Nyircsák (Bernáth), Kerekes (Balázs), Bereczki, Szabó, Pásztor, Szakáczki (Tekse), Borbély, Moroncsik, Eperjesi, Vadász. Edző: Hideg László.

G.: Fuckler (2). Jók: Fuckler, Hornyák, Karancsi, Gál, ill. Eperjesi, Bereczki, Szabó, Pásztor. Ifi: 1-3.

Sivák Sándor: - Furcsa dolog számomra, hogy mikor bajban vagyunk csapatként tudtunk működni, ezért nyertük meg a mérkőzést egy kiegyenlített találkozón. További sok sikert a Bőcsnek.

Hideg László: - Ma a csapat nem bírta el a mérkőzés tétjét, túl sok volt a gyenge teljesítmény amit a hazaiak könyörtelenül kihasználtak. További sok sikert a Bogácsnak.


Ózd – Karcsa 1-2 (1-2)

Ózd, 100 néző. V.: Sveda.

Ózdi FC: Varsányi - Dömötör, Tamás, Ficzere (Gáspár), Lakatos, Danyi, Kovács (Papp), Lázok (Agócs), Tátrai, Váradi, Strekáf. Edző: Budai Tamás.

Karcsa: Dankó – Petercsák, Rostás, Váradi G. (Rendes), Sánta, Kovács D., Váradi I., ifj. Petercsák, Králik, Horváth (Bodnár N.), Bodnár Z. Játékos-edző: Petercsák Márton.

G.: Strekáf, ill. Váradi I. (2). Jók: senki, ill. Bodnár (a mezőny legjobbja) és az egész csapat. Ifi: elmaradt.

Budai Tamás: - Alacsony színvonalú mérkőzésen fájó vereséget szenvedtünk. Az egyetlen pozitívum, hogy a fiatal játékosaink jól szálltak be a találkozóba.

Petercsák Márton: – Az első félidőben uraltuk a mérkőzést, vezetést is szereztünk. A másodikban feljavult az Ózd játéka, de sikerült előnyünket megtartani sőt több alkalommal el is dönthettük volna a három pont sorsát. Gratulálok a csapatomnak!


Sajóbábony – Tokaj 4-1 (2-1)

Sajóbábony, 60 néző. V.: Rúsz.

Sajóbábony: Éliás - Hronyecz, Tóth I., Kerényi (Szántó), Sebők, Nyeste, Nagy B. (Lázi), Varga Zs., Kovács P., Tóth T., Demkó. Edző: Orlóczki Tibor.

Tokaj: Spisák - Bejó, Kiss G., Asztalos, Cseh A., Macsi, Fedor, Cseh K., Glonczi (Bódi), Csordás, Pásztor. Csapatvezető: Zelenák Ádám. (Juhász Zsolt)

G.: Kovács P. (2), Sebők, Varga, ill. Pásztor. Jók: Kerényi, Sebők, Hronyecz, Nyeste, Demkó, ill. senki. Ifi: 2-2.

Orlóczki Tibor: - Hat hete nem rúgtunk gólt, pedig még a szertárosnak is helyzete volt. Hat hete nem olvastam újságot a rossz szereplés miatt, mert a táblázat alapján ha kinyitom az újságot kiestünk volna.

Zelenák Ádám: - Vezettünk a mérkőzésén de buta védekezési hibáink miatt megkaptuk a szokásos góljainkat. Sok sikert a hazaiaknak, korrekt volt a játékvezetés.


Onga – Bánhorváti 4-1 (2-1)

Onga, 60 néző. V.: Németh.

Onga: Lövey – Tóth D., Molnár Cs., Tóth M., Varga K., Tóth N. (Lengyel), Berta, Tóth R. (Illés), Lakatos (Urszin), Matesz (Szabó Zs.), Szabó D. (Bozik). Edző: Varacskai István, Simon Imre.

Bánhorváti: Komlóssy – Marczis (Bicskey), Máthé (Rézműves), Csendom, Szemere, Győrfi (Dócs), Láposi, Kazvinszki, Csattos (Poszuk P.), Poszuk G., Siskó (Nestián). Edző: Kócsi József.

G.: Lakatos (2), Tóth D., Kazvinszki (öngól), ill. Poszuk G. Jók: az egész csapat, ill. senki. Ifi: 6-3.

Varacskai István: – A szezon egyik legjobb teljesítményét nyújtotta a csapat így teljesen megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Külön öröm, hogy a sikerből öt saját nevelésű játékos is kivette a részét. További sok sikert a vendégeknek.

Kócsi József: – Gratulálok a hazaiaknak a győzelemhez. Sajnos ezen a napon nem sikerült sem védekezésben, sem támadásban jól teljesíteni, sajnáljuk, hogy megszakadt egy jó sorozat. További sikereket az Ongának.


Mád – Tiszakeszi 4-1 (1-0)

Mád, 150 néző. V.: Sípos.

Mád: Mata – Balog, Janikó (Matisz), Kramcsák, Szűcs Á., Godzsák (Szász, Gáll), Vajda, Bakos, Bodnár, Bohus, Demeter (Lukács). Csapatvezető: Szűcs Ádám.

Tiszakeszi: Zselenák - M. Varga Cs. (Gaál), Molnár, Stipula (Török), Rémiás, Varga (Farkas), Soltész (Lovász), Dobos, Nagy D., Gulya, Tamás (Egyed). Edző: Molnár János.

G.: Szűcs Á. (2), Demeter, Bodnár, ill. Dobos. Kiállítva: Bohus (79.). Jók: Kramcsák, Vajda, Balog, ill. Nagy D., Rémiás, Dobos. Ifi: 4-0.

Palombi Imre, elnök: – Gratulálok a csapatomnak a mai és az egész őszi teljesítményéhez, remélem tavasszal ott folytatjuk, ahol most abbahagytuk. Megköszönöm Mád község képviselő-testületének, Tatárka József polgármesternek és mint magánembernek a támogatását. Köszönöm mindenkinek aki valamilyen formában hozzájárult ehhez a szép eredményhez. Hajrá Mád!

Molnár János: – Az első félidei gyengébb játék után a másodikban ki szerencsével egyenlíthettünk volna. További sok sikert a Mádnak.


Szerencs – Edelény 5-5 (3-1)

Szerencs, 100 néző. V.: Tóth J.

Szerencs: Kristóf - Szabó Á. (Szentirmai), Buri A., Suller, Kiss M., Rábai, Hajdu, Ternyik, Lengyel, Kiss K. (Gombos), Szegedi (Azari). Edző: Tóth István és Lukács Bertalan.

Edelény: Molnár – Kecskeméti (Szabó), Pataki, Boros L., Homonnay (Kalász), Huszti (Silye), Hanász, Komjáti, Marsalkó (Nadanicsek), Kótai, Boros M. Edző: Németh Attila.

G.: Szegedi (3), Hajdu, Kiss K., ill. Boros M., Komjáti, Nadanicsek, Boros L., Mészáros. Jók: Szegedi (a mezőny legjobbja), Szabó Á., Gombos, Kiss K., Rábai, ill. Komjáti, Homonnay, Boros M. Ifi: 2-4.

Tóth István: – A bajnokesélyes Edelénynek öt gólt rúgtunk mégis meg kellett elégednünk a döntetlennel, ugyanis a második félidőben háromgólos vezetésünket szórakoztuk el egy jó csapat ellen amelyhez a második számú asszisztens remekül asszisztált.

Szilvai Attila, elnök: – Ez az eredmény nekünk a bajnokság legnagyobb csalódását okozta. Sajnos ma megint bebizonyítottuk hogy kik is vagyunk igazán. Egy valamire való csapat 12 vesztett ponttal még a dobogót sem érdemli meg.

ÉM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!