BOON - Sport - Megye I.

2016.09.24. 19:39

„Én eddig is tudtam, hogy nem a mi csapatunk a kiesőjelölt”

Borsodnádasd - A labdarúgó Heves Megyei I. osztály 6. fordulójában idegenben játszott a BLASE szombaton.

Borsodnádasd - A labdarúgó Heves Megyei I. osztály 6. fordulójában idegenben játszott a BLASE szombaton.

Heves LSC – Borsodnádasd 4-4 (2-2)

Heves, 80 néző. V.: Rozsnaki.

Heves: Horváth – Molnár, Szabó, Kiskartali, Fejes, Vágó, Bezzeg (Berecz), Ádám, Besenyei Zs. (Pusoma), Korsós (Farkas), Besenyei F. Edző: Somodi Krisztián.

BLASE: Tóth – Bozsvai (Csépányi-Bárczi), Zimmermann, Kertész, Ambrus, Szabó S. (Kovács), Halász, Tankó (Szabó M.), Tóth, Horváth, Érsek. Edző: Zimmermann Tamás.

G.: Besenyei F. (3 – mindet 11-esből), Korsós, ill. Tankó, Kertész, Horváth, Ambrus. Jók: Besenyei F., Korsós, Besenyei Zs. ill. Zimmermann (a mezőny legjobbja) és az egész csapat.

Besenyei Ferenc: - Négy rúgott góllal meg kellett volna nyerni a mérkőzést. Az utolsó negyedórában rutintalanságunk miatt vesztettünk pontokat.

Vincze László szakosztályvezető: - Az a csapat, amelyik négyszer feláll vert helyzetből, és idegenben három 11-est szenved el, az nem érdemel vereséget! Én eddig is tudtam, hogy nem a mi csapatunk a kiesőjelölt, most még inkább biztos vagyok benne!

ÉM


Miskolc – A Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóságának fegyelmi bizottsága a következő határozatokat hozta a legutóbbi ülésén az elmúlt heti forduló után.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!