BOON - Sport - Megye I.

2016.08.14. 19:40

„Kiszenvedtük ezt a győzelmet”

Miskolc - A labdarúgó megyei I. osztály 1. fordulójában vasárnap két meccset játszottak.

Miskolc - A labdarúgó megyei I. osztály 1. fordulójában vasárnap két meccset játszottak.


[poll id="1172"]


Tokaj – Ózd 0-4 (0-3)

Tokaj, 200 néző. V.: Papp.

Tokaj: Gégény (Spisák) – Juhász, Asztalos, Macsi, Cseh A. (Lukács), Fedor, Glonczi, Csordás, Szívós (Cseh K.), Pásztor, Kassai (Dócs). Edző: Riczu Róbert.

Ózd: Varsányi – Farkas, Tamás, Ficzere, Török, Strekáf (Kovács), Albert, Lázok (Obajed), Kiss, Danyi, Tátrai (Dömötör). Edző: Budai Tamás.

G.: Tátrai (3), Danyi. Jók: senki, ill. Tátrai (a mezőny legjobbja) és az egész csapat. Ifi: 1-1.

Riczu Róbert: – Gratulálok az ellenfélnek.

Budai Tamás: – Egy küzdelmes mérkőzésen taktikus és fegyelmezett játékkal magabiztos győzelmet arattunk. Ez profi munka volt! Gratulálok a csapatnak az első sikerhez.


Karcsa – Felsőzsolca 0-1 (0-1)

Karcsa, 200 néző. V.: Szobóczki.

Karcsa: Dankó – Petercsák, Rostás, Bodnár N., Králik, Kovács, Bodnár Z. (Vékony), ifj. Petercsák, Sánta, Horváth, Sveda. Játékos-edző: Petercsák Márton.

Felsőzsolca: Roza – Toplenszki, Bodnár D., Berecz, Boczki, Mészáros, Szárnya (Nyircsák), Varga, Valóczki (Kőműves), Potyka, Orosz. Edző: Sándor Zsolt.

G.: Orosz. Jók: Rostás, ifj. Petercsák, Králik, Bodnár N., ill. Varga, Potyka, Boczki. Ifi: 2-4.

Petercsák Márton: – Az első 20 perc megilletődött játéka után felvettük a versenyt a jó erőkből álló vendégekkel, és úgy érzem, rászolgáltunk volna az egy pontra, de ez sajnos nem sikerült. Így csak gratulálni tudok a Zsolca győzelméhez.

Sándor Zsolt: – Kiszenvedtük ezt a győzelmet, úgyhogy örülünk a három pontnak, a játékunk reméljük jobb is lesz. Jó volt a játékvezetés.


Miskolc - A labdarúgó megyei I. osztály 1. fordulójában szombaton hat találkozót rendeztek meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!