DVTK Jegesmedvék: Két győzelem után nagy vereség jött

Miskolc - A Visegrád Kupa keretében harmadszor lépett jégre vasárnap este a DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapata.

Miskolc - A Visegrád Kupa keretében harmadszor lépett jégre vasárnap este a DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapata.

A Macik két hazai sikerük után (a Poprád és az Érsekújvár ellen szereztek 2-2 pontot) tegnap Nyitrán vendégeskedtek, és kiadós vereséget szenvedtek. Mindhárom harmadban a hazaiak akarata érvényesült, északi szomszédaink sok lehetőségükből fél tucat gólt termelve diadalmaskodtak.

A piros-fehérek a tőlük már megszokott módon küzdöttek, de ezúttal viszont nem váltak valóra az elképzeléseik. Különösen helyzetkihasználásuk hagyott kívánni valót maga után, de a védekezésben elkövetett hibáik pecsételték meg a sorsukat. Becsületgóljukat 5-0-ás HK-vezetést követően a 48. percben szép akció végén Miskolczi ütötte a szlovákiai együttes kapujába.

ÉM



Jegyzőkönyv

HK Nitra (szlovákiai) – DVTK Jegesmedvék

6-1 (2-0, 1-0, 3-1)

Nyitra, 1000 néző. V.: Daniel (Konc, Juray).

HK Nitra: Hartzell – Rais, Mezei, Siska, Sille 1, Pavlovic (3) – Pupák, Kovacik 1 (1), Kutálek 1 (1), Friedmann, Stumpf 1 – Ordzovensky, Versteeg, Blackwater, Ondrusek (1), Luciani 2 – Korim (1), Pupák M., Fominykh, Kollár, Rzavsky – Zoltán J. (cserekapus). Vezetőedző: Andrej Kmec.

DVTK Jegesmedvék: Kiss B. – Rusk, Leppanen, Magosi, Galanisz (1), Miskolczi 1 – Láda B., Rantanen (1), Pavuk, Vas, Lukacevic – Vojtkó, Gőz, Sakaris, Kulmala, Ritó – Bernáth, Karda, Köllő, Albert T., Tóth G. – Adorján (cserekapus). Vezetőedző: Mikael Tisell.

Kiállítások: 6, ill. 10 perc.

Andrej Kmec: – Helyzeteinket és emberelőnyös szituációinkat jól kihasználva arattunk megérdemelt győzelmet.

Mikael Tisell: – Rosszul kezdtük a mérkőzést, megengedtük, hogy az ellenfél kihasználja mindkét emberelőnyét. A második harmadban jól szerepelt a csapat, ám a harmad végén bekapott gól megpecsételte a mérkőzést. Az utolsó harmadban már hiába támadtunk ki, nem sikerült behozni a hátrányt. Ennek ellenére küzdünk tovább, kedden javítási lehetőségünk van.

További eredmények:

  • HC Nové Zámky-UTE 1-0 (0-0, 0-0, 1-0)
  • MAC Budapest-HK Poprad 3-4 (2-1, 1-0 0-3)
  • Fehérvár AV19-MsHK Zilina 5-2 (1-1, 0-0, 4-1)
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!