DVTK Jegesmedvék: Jó játékot és győzelmet vár a csapatvezető a belgrádiak ellen

Miskolc - Pénteken este hazai környezetben szerepel a DVTK Jegesmedvék Mol ligás hokicsapata.

Miskolc - Pénteken este hazai környezetben szerepel a DVTK Jegesmedvék Mol ligás hokicsapata.

A piros-fehérek a 27. forduló keretében a HK Beograd együttesével mérik össze tudásukat: a nagy érdeklődéssel várt találkozót 18 óra 30 perckor kezdik a miskolci jégcsarnokban.

Színvonalas csatát, sok nézőt és nyilván hazai sikert várok. Nagy Ádám

Öt hónapja

Nagy Ádám augusztus 1-től látja el a gárda csapatvezetői tisztét és az eddig megtett „útjáról” így beszélt:

– Augusztus 1-jén kezdtem, köszönöm szépen, jól érzem magam. Összetett az a munka, amit végeznem kell. Nagy felelősséggel jár, és mint ahogyan eddig, ezután is igyekszem a legjobbat és a legtöbbet nyújtani és teljesen belejönni, bár ilyen nehézségem nincs. Büszkén mondom, hogy mi is a DVTK nagy családjának tagjai vagyunk, s bár önállóan működünk, de minden téren együtt munkálkodunk. Ez a kollektivizmus megmutatkozott a napokban, a nagyon jól sikerült Mikulás-ünnepségünkön is. Nekünk, jégkorongozóknak remek a kapcsolatunk a diósgyőriek valamennyi szakosztályával, sőt a klub vezetésével is.

Arra a kérdésre, hogy a Macik játékosai közül ki vagy kik a kedvencei, Nagy Ádám ezt válaszolta:

– Nincs kedvencem. Ez nem is lenne helyes és szerencsés. Ugyanis a hokiban a csapategység a leglényegesebb, minden játékos egyformán fontos. Nekem pedig az a dolgom, hogy a létező legjobb feltételek előteremtésén munkálkodjak. Tevékenységem ténylegesen reggeltől estig tart, szinte nonstop dolgozom. Élvezem, fiatal vagyok, bírom, így nem érzem tehernek.

A „labda gömbölyű”

Nagy Ádámtól ezt követően a szerbekkel szembeni fellépésükre tereltük a szót.

– A hokiban el lehet csúszni, itt nincsenek lefutott mérkőzések – folytatta a csapatvezető, majd hozzátette: – A focisták úgy mondanák, hogy a labda gömbölyű, ezért nem árt óvatosnak lenni. A belgrádiakkal eddig kétszer találkoztunk idegenben, és másodszor igencsak meg kellett küzdenünk a győzelemért. Más csapatok fontos pontokat hullajtottak el velük szemben, mert azt hitték, hogy a sereghajtó ellen könnyű beseperni a három pontot. Nekünk ugyanolyan alázattal kell korongoznunk, mint máskor, mert már a déliek is harapnak. Színvonalas csatát, sok nézőt és persze hazai sikert várok az idei esztendő utolsó előtti miskolci mérkőzésén.

Ami pedig a közelgő ünnepeket jelenti, erről ezt nyilatkozta Nagy Ádám:

– A játékosok december 24-én és 25-én szünnapot kapnak, karácsony másodnapján, december 26-án azonban már edzés lesz, ugyanis 27-én a Csíkszeredát fogadjuk, majd fel kell készülnünk a városligeti Winter Classicra, hiszen december 29-én nagy riválisunkkal, a MAC Budapest gárdájával mérjük majd össze tudásunkat. A saját ünnepnapjaim gyakorlatilag ugyanúgy alakulnak, mint a csapaté, hiszen én is részese vagyok a gépezetnek.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!